Bravúros döntetlen a Haladás ellen!

17.forduló

Astra-Activtek HFC-Üllő – Haladás Viktória 2-2 (1-1)
g: Kós Petra, Gelb Mónika ill., Feketevíziová Tímea

NBI-es csapatunk a Simple Női Liga 17. fordulójában bravúros, 2-2-es döntetlent ért el a bronzmérkőzésért küzdő Haladás Viktória ellen.

A mérkőzés 11. percében csapatunk szerezte meg a vezetést, hiszen Kós Petra jókor volt jó helyen és sikerült elcsípnie egy átadást az ellenfél tizenhatosa előtt. Petra hamar felmérte a lehetőségeket, és mivel Bíró Barbara nem állt a kapuban gyönyörű mozdulattal emelte át fölötte a labdát. A Haladás próbált nagyobb sebességi fokozatra kapcsolni, de csapatunk jól védekezett, sőt talán némi mezőnyfölényben is játszott így sokáig nem is sikerült eljutniuk jelentősebb helyzetig. A szünet előtt azonban egy védők mögé tett labdával Feketevízit sikerült megtalálni, aki nem hibázott és kiegyenlített.

A második félidő 47. percében szinte ugyanazt a támadást sikerült lemásolnia a Haladásnak amellyel az első félidőben egyenlítettek. Ismét a védők mögé tett labdával ezúttal a jobb oldalon indították Feketevízit, aki élt a lehetőséggel, így a Viktória fordítani tudott. Adódott még lehetőség a vendégek előtt, de nem tudták ezeket értékesíteni, ellenben a 76. percben Gelb Mónika Csizi Fanni beadása után nem hibázott, közelről a hálóba belsőzte a labdát! 

Több találat már nem született, így csapatunk 2-2-es bravúros döntetlent ért el és reméljük, hogy ez a mérkőzés volt a fordulópont, és most már sikerül több pontot, illetve pontokat szerezni a hátralévő találkozókon.

Szép volt lányok! Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?