Tehetséges fiatalokra épít csapatunk!

Bemutattunk már oldalunkon több olyan játékost az érkezők között, akik rendelkeznek NBI-es rutinnal, de nem csak rájuk épít klubunk, hanem a fiatalokra is. Most három olyan játékost szeretnénk bemutatni, akik bár NBI-es rutinnal nem rendelkeznek, de a jövő építése szempontjából fontos láncszemek lehetnek.

Balogh Mercédesz az MTK U19-es csapatától érkezett az Astrába. Bár 2012-ben a Postás SE-ben kezdte pályafutását, tulajdonképpen az MTK saját nevelésű labdarúgója, hiszen 2014-től egészen mostanáig a kék-fehéreknél futballozott. Nyolc év alatt rengeteg sikerben volt része, több bajnoki címet is szerzett az MTK utánpótlás korosztályaival.

🎤Balogh Mercédesz: “Egy ideje gondolkodtam már, hogy ùj impulzust hozzak a focis életembe. Kicsit nehéz volt meglépni ezt a váltást, de már az első edzések után jól éreztem magam az Astrában, ami egy elég nagy lökést adott nekem. Örülök, hogy a csapat tagja lehetek, igazából minden adott itt a fejlődésemhez. Mindenki nagyon segítőkész az idősebbektől is sokat fogok tudni tanulni, ebben biztos vagyok. Természetesen szeretnék minél több játéklehetőséget kapni és segíteni a csapatot. Összességében jó választásnak tartom az Astrát, remélem ez az év a sikereinkről fog szólni.

Takács Kinga a DVTK piros-fehér színéről váltott rózsaszín-feketére. Érdekesség, hogy Kinga 2013-ban az Astrában kezdett futballozni, majd az Airnergy-t és az MTK is megjárva igazolt Miskolcra. Sajnos gerincműtéte miatt sokat ki kellett hagynia a tavalyi szezonból, de most újult erővel vágott neki a nyári felkészülésnek, melyet már csapatunkban kezdett meg. 

🎤Takács Kinga: “Előző csapatomnál nem éreztem a játékom fejlődését, új kihívást kerestem. Az Astra jól felkészített, összeszokott csapat,  évek óta folyamatosan az NBI-ben szerepel. Nehéz lesz bekerülni a keretbe, de engem ez motivál jobb teljesítményre, így fogok tudni fejlődni. A csapattársak segítőkészek, hamar beilleszkedtem. Bízom benne hasznos tagja lehetek majd az egyesületnek.”

Végül, de nem utolsó sorban Balogh Orsolyát mutatjuk be kedves szurkolóinknak. Orsi a Szolnoki MÁV NBII-es csapatából érkezett klubunkba. 2018 márciusában a Szolnok Fanatic együttesében lépett először pályára, majd még ebben az évben – 2018 nyarán – igazolt a Szolnoki MÁV-hoz. A hatos pozícióban játszó új játékosunk, az U19-es válogatott keretének is tagja.

🎤Balogh Orsolya: “Már egy ideje szerettem volna csapatot váltani a fejlődésem érdekében. Fő célom az volt, hogy mindenképpen olyan csapatot válasszak, ahol a felnőtt kerettel edzhetek és játszhatok, hiszen a felnőttek között az edzések és a meccsek intenzitása is sokkal nagyobb. Eddig pozitív tapasztalataim vannak, a közösség is nagyon jó, ami igazán fontos ahhoz, hogy összhangban legyen az egész csapat. Ami jelenleg a legfontosabb, hogy koncentráljunk a célokra, amelyeket kitűztünk magunk elé a szezonban.”

Hajrá lányok! Sok sikert kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?