További két amerikai játékossal bővült NBI-es csapatunk kerete!

Brianne Cremer és Brianna Taylor mellett Ebony Madrid és Amanoni Falalauola Lytoria is csapatunkat erősíti a 2022/2023-as szezonban.

Ebony Alissa Madrid az MTK együttesétől érkezett csapatunkhoz. Négy évesen kezdett el futballozni a kaliforniai Porterville-ben. 5-15 éves koráig hobbiszinten focizott. 2012-2013-ig dél-koreában járt középiskolába (Osan Middle High School) és az iskolai csapatban játszott. 2013-ban Németországba költözött, ahol az SC Siegelbach együttesében, valamint a Ramstein High School csapatában lépett pályára. 2016-2020-ig Hawaiin járt egyetemre és az egyetem csapatában (Hawaii Pacific University) lőtte a gólokat. 2021-ben igazolt az MTK-hoz, ahol egy évet töltött el. Reméljük, hogy sok góllal és jó teljesítménnyel fogja segíteni csapatunkat a 2022/2023-as szezonban.

🎤Amanoni Falalauola Lytoria, azaz Lea elmesélte oldalunknak pályafutása legfontosabb állomásait: “California északi részén nőttem fel, és 8 évesen kezdtem el focizni egy ifjúsági bajnokságban. Aztán szintet váltottam és a Palo Alto Soccer Clubba igazoltam, amely klub már az országos élvonalbeli bajnokság első osztályában indult. Itt tíz évig játszottam leginkább belső védőként, vagy jobb szélső védőként számítottak rám.A gimi utolsó évében megválasztottak az év legértékesebb játékosának és a MaxPreps Év Védekező Játékosa díjat is megkaptam.Egyetemi tanulmányaimat a San José Állami Egyetemen folytattam. Csapatunk a Divízió 1-es NCAA-ben szerepelt. Itt sikerült megnyernünk a Mountain West Conference alapszakaszát és a Mountain West Conference tornát is.” 

Sok sikert kívánunk! Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?