Bemutatkozik két amerikai játékosunk!

Csapatunkhoz négy amerikai játékos érkezett a nyáron, először két olyan játékost mutatunk be, akik nem lesznek ismeretlenek a női labdarúgásért szurkolóknak.

Brianne Melissa Cremer az MTK együttesétől érkezett hozzánk. 

Bri hét éves korában kezdett futballozni Hawaiin. Itt egészen tizenegy éves koráig nevelkedett majd az Excel Soccer Clubban folytatta pályafutását. A középiskolai tanulmányait a Henry Perrine Baldwin High School-ban kezdte meg és itt folytatta tovább a futballt is. 2014-ben egyetemre ment (Hawaii Pacific University ) és az egyetemi bajnokságban játszott. 2019-től a Leahi Soccer Clubban futbalozott egy évet és innen igazolt 2020 nyarán az MTK-hoz. Az MTK-t két szezonon keresztül erősítette és ezen a nyáron elfogadta az Astra ajánlatát.

Brianna Nicole Taylor szintén az MTK csapatától érkezett hozzánk. A Delran FC-ben kezdte pályafutását Amerikában, majd a  New Jersey Rush Soccer Club  játékosa lett. Itt hét évet töltött el, de közben a középiskolában is futballozott. 2019-ig több egyetemi csapatban is játszott, majd New Jersey-ben a NJ Wizards SC Cedar Stars játékosa lett. 2021-ben igazolt az MTK-ba és a 2022/2023-as szezonban az Astrát választotta.

Reméljük, mindkét játékos sokat tud majd hozzátenni csapatunk sikereihez!

Hajrá Astra!

Vélemény, hozzászólás?