Kilenc gólt lőttünk Szentlőrincen!

U14 dél-nyugat 6. forduló

Szentlőrinc SE – Astra HFC 0-9
g: Szolnoki Gréta(2), Torma Lara(2), Mocsári Kincső, Bukor Janka, Urbán Anita, Kincses Nadin, Kuprák Lívia

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kálmán Rozália, Sipos Enikő, Kincses Nadin, Bukor Janka, Kuprák Lívia, Torma Lara, Urbán Anita, Nagy Szonja, Szolnoki Gréta, Toppantó Luca, Kreisz Norina, Rieth Marina, Fazekas Anna, Mocsári Kincső, Nagy Emília

U14-es csapatunk a dél-nyugati csoportban szombaton hosszú túrán járt, hiszen Szenlőrincen vendégeskedtek a lányok. Csapatunk bő kerettel érkezett a mérkőzésre és végig nagy fölényben játszott. Már az első percben sikerült a vezetést is megszerezni, Szolnoki Gréta talált az ellenfél kapujába. Nem volt kérdéses a mérkőzés kimenetele, külön örülünk annak, hogy több játékosnak is sikerült a szentlőrinci kapuba találni. Szolnoki Gréta és Torma Lara két gólt szerzett, valamint Mocsári Kincső, Bukor Janka, Urbán Anita, Kincses Nadin és Kuprák Lívia is bevette az ellenfél kapuját.

A lányok négy mérkőzést játszottak le, melyen eddig hét pontot szereztek és ezzel a csoport második helyéről várják a folytatást. A következő mérkőzésre október 8-án kerül sor, ekkor pótolják a lányok az első fordulóból elhalasztott FTC elleni találkozót.

Szép volt lányok! Gratulálunk! Csak így tovább!