Továbbjutás a Simple Női Kupában!

4.forduló

Astra-Activtek HFC-Üllő – Újpest FC 4-1 (1-0)
g: Vidács Krisztina, Kós Petra, Ebony Madrid, Brianna Taylor ill., Dénes Viktória

Felnőtt csapatunk a Simple Női Kupa 4. fordulójában az Újpest együttesét fogadta Üllőn. A mérkőzés jól kezdődött lányaink számára, hiszen már a 20. percben Vidács Krisztina találatával megszerezték a vezetést és az első játékrészben már nem is változott az eredmény, 1-0-ás hazai vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.

A szünet után az 53. percben Kós Petra gólja mondhatni eldöntötte a továbbjutás sorsát, de csapatunk nem bízta a véletlenre és a 67. percben Ebony Madrid növelte tovább az előnyt, majd húsz perccel a vége előtt Brianna Taylor alakította ki a négygólos különbséget. 

Az Újpest a 90. percben még tudott szépíteni Dénes Viktória találatával, így csapatunk 4-1-re nyert és bejutott a legjobb nyolc csapat közé a Simple Női Kupában. 

Ezen a mérkőzésen először lépett pályára a felnőttek között 2006-os születésű U19-es játékosunk Angyal Dorottya a 83. percben. Reméljük, még több ilyen élményben lesz része fiatal támadónknak!

A kupamérkőzések tavasszal folytatódnak majd tovább és sorsolás dönti el az 5. forduló párosításait. A legjobb nyolc közé csapatunk mellett a KÉSZ- Szent Mihály-Szeged, a Szekszárdi WFC, a Puskás Akadémia, a Kelen SC, a Ferencváros, valamint a Haladás Viktória együttese jutott már be. Az ETO-MTK találkozót halasztották, így decemberben derül majd ki, hogy ki csatlakozik nyolcadikként a már továbbjutó hét együtteshez.

Csapatunk a héten már a bajnokságra fókuszál, hiszen vasárnap az ETO FC Győr együttese érkezik Üllőre.

 

Szép volt lányok!

Hajrá Astra!