Szűk vereség a rangadón!

Astra-Alef HFC – Nyíregyháza Spartacus FC 0-2 (0-0)
⚽️ Benkő Kíra, Linzenbold Dorina
Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Fésűs Janka, Plank Hanna, Balla Fanni, Sajó Hanna, Rácz Karina, Kraudy Laura, Marek Réka, Barna Gabriella, Hollói Tünde, Szuja Anna, Dajkó Szabina, Miskolczi Nóra, Nagy Dóra, Oravecz Emma, Piricz Eszter, Lukács Adrienn
U16-os csapatunk vasárnap rangadót játszott a Goldball Parkban a Nyíregyházi Spartacus együttesével. Mindkét csapat erős játékoskerettel rendelkezik, ugyan ellenfelünk rutinosabbnak számít már, de mind a mi lányaink, mind a nyíregyházi csapat csupán egy vereséggel vágott neki ennek a mérkőzésnek.
Mezőnyben kiegyenlített játékot hozott a találkozó, mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de az első játékrészben egyik gárda sem tudott ezzel élni, így 0-0-ás döntetlennel zártak a csapatok.
A második félidőben is akadtak kisebb nagyobb lehetőségek, helyzetek mindkét csapat előtt és bár nagyot küzdöttek a lányok, sajnos nem sikerült az ellenfél kapujába találni. A nyíregyházi csapat viszont a 70. percben élni tudott egy helyzettel és megszerezte a vezetést, majd a 76. percben kétgólosra nőtt az előnyük és ezzel eldőlt a mérkőzés sorsa.
A fizikailag (átlagéletkorban idősebb) erősebb és nagyobb rutinnal rendelkező csapat nyert, de lányaink jól haladnak az úton, hogy később az ilyen mérkőzések végén ők örülhessenek.
U16-os csapatunknak még két mérkőzése van hátra az őszi szezonból, szombaton a Hatvan vendégeként lépnek pályára, november 26-án pedig ismét rangadót játszanak a Mercedes KLC együttesével.
Fel a fejjel lányok! 🥰Hajrá Astra!!😍