Célegyenesbe fordulnak a bajnokságok!

Csapatainknak hamarosan véget ér az őszi szezon. Elsőként a Bozsik korosztályok zárnak, most hétvégén az U7-U9 őszi utolsó fesztiváljára kerül sor, egy hét múlva pedig a vegyes U11 is lezárja az őszt. Legtovább a lányok játszanak ebben a korosztályban, hiszen az utolsó, csak lányoknak szervezett Bozsik tornára november 26-án kerül sor. 

Bács-Kiskun megyében induló U15-ös csapatunknak ér leghamarabb véget az év, a lányok vasárnap játsszák utolsó mérkőzésüket a Kecel csapata ellen.

Az országos bajnokságokban (már ami a szabadteret illeti) is a november 26-27-i hétvégén zárul az őszi szezon. 

A Simple Női Ligában csapatunknak már csak két mérkőzése van, november 20-án a Puskás Akadémia érkezik majd Üllőre, valamint november 26-án idegenben, a DVTK otthonában kerül sor az utolsó őszi bajnokira. Lányaink jelenleg a hatodik pozíciót foglalják el a tabellán 13 ponttal.

Az országos utánpótlás bajnokságokban mérkőzések tekintetében az U16-os és U14-es lányoknak van a legkevesebb, mindössze két találkozójuk hátra, bár a halasztott meccsek miatt nem végeznek ők sem hamarabb november végénél. Az U16 a Hatvannal és a Mercedes KLC-vel csap még össze és van esélye az őszi szezont a dobogón zárni. Az U14 is negyedik a tabellán jelenleg állás szerint, de még két nehéz találkozó vár a lányokra a Szekszárd és a Kaposvári Rákóczi ellen. 

Az U19-es csapatunknak még három mérkőzése van ősszel, időrendi sorrendben a Kaposvár, a Fehérvár és a Kelen SC az ellenfelek. Jelenleg a harmadik helyen állnak a lányok a tabellán 18 ponttal és cél az, hogy a dobogót meg is tartsák. Nem lesz könnyű, mert most jönnek majd a rangadók, melyek dönthetnek az őszi helyezések sorsáról.

Legtovább U15-ös futsal csapatunk játszik, hiszen a futsal-szezon csak múlt héten kezdődött. A lányok december 3-án hazai pályán a Tolna ellen zárják az első kört a bajnokságban és ezzel együtt  az őszi szezont is.

Hajrá Astra!