Egy tucat gól Kaposváron!

Kaposvári Rákóczi BFLA – Astra HFC 1-12 (1-6)
⚽️Godzsa Ivett (5), Angyal Dorottya (2), Balogh Mercédesz (2), Antalicz Alexandra, Turbucz Anna, Nádudvari Anna
Csapatunk kerete a mérkőzésen: Reibl Orsolya – Szenyán Melinda, Pap Nóra, Turbucz Anna, Lukács Adrienn, Nádudvari Anna, Fejér Zsuzsanna, Balogh Mercédesz, Antalicz Alexandra, Angyal Dorottya, Godzsa Ivett, Purczeld Zsuzsanna.
U19-es csapatunk szombaton Kaposváron vendégeskedett az U19-es bajnokság dél-nyugati csoportjában. A mérkőzésnek ezúttal volt tétje is, hiszen egy esetleges győzelemmel közelebb kerültek volna a lányok a kitűzött célhoz, ahhoz, hogy a dobogón teleljenek. Ennek megfelelően készültünk a találkozóra és bár megvoltak a helyzetek, egészen a 16. percig nem született találat. Ezután viszont mindössze tíz perc alatt eldöntötte csapatunk a mérkőzés sorsát. A gólok sorát Antalicz Alexandra (a jegyzőkönyvbe rosszul lett beírva) kezdte meg egy szép átlövés góllal, majd Godzsa Ivett pillanatai következtek. Támadónkat nem tudta tartani ellenfelünk, így tíz perc alatt négyszer vette be az ellenfél kapuját!
Az első félidőben még egy gólt sikerült szerezni, a 33. percben Balogh Mercédesz volt eredményes, illetve ellenfelünk négy perccel a lefújás előtt szépített, így 6-1-es Astra vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.
A szünetben az volt a kérés, hogy próbálják megduplázni a lányok az első játékrészben szerzett gólok számát. Bár sok helyzet kimaradt a második félidőben is – és többnyire azért, mert a kaposvári kapus remekül védett -, sikerült teljesíteni a kitűzött célt. Angyal Dorottya duplázott, Godzsa Ivett megszerezte ötödik gólját, Balogh Merci is betalált, valamint Nádudvari Anna és Turbucz Anna is hozzájárult 1-1 találattal a 12-1-es végeredményhez.
A lányokat dicséret illeti, mert nagyon motiváltan vetették bele magukat a találkozóba és ez jó alapot adhat a jövő szombati, Fehérvár elleni rangadóhoz!
Szép volt lányok! Gratulálunk!👏🥰