Kétgólos győzelem Hatvanban!

FC Hatvan – Astra-Alef HFC 2-4 (0-1)
g:Barnoki Viktória (öngól), Marek Réka, Plank Hanna, Hollósi Tünde

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Fésűs Janka, Miskolczi Nóra, Sajó Hanna, Rácz Karina, Kraudy Laura, Marek Réka, Barna Gabriella, Oravecz Emma, Hollósi Tünde, Szuja Anna, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Nagy Dóra 

U16-os csapatunk a négy pontos FC Hatvan együttesénél vendégeskedett szombaton. A papírforma csapatunknak kedvezett, így győzelmi esélyekkel vágtak neki a lányok a mérkőzésnek. Az első játékrészben egy öngóllal szerzett vezetést csapatunk, és bár a mi lányaink domináltak, ebben a játékrészben több találat már nem is született.

A második játékrész 50. percében Marek Réka kétgólosra növelte az előnyt, de hamar nem nyugodhattunk meg, mert öt perccel később ellenfelünk szépített és így megint csak egygólos volt a különbség. Plank Hanna a 66. percben szerzett gólja nagyon jókor érkezett, hiszen ellenfelünk nem adta fel és a 72. percben újabb találatot tudhatott magáénak. Lányaink a hajrában 3-2-re vezettek és ez is lett volna a végeredmény, de Hollósi Tünde nem így akarta, hanem úgy, hogy legyen két gól a két csapat között és a 80. percben kialakította a 4-2-es végeredményt. 

Ezzel a győzelemmel lányaink a dobogó harmadik fokára léptek fel 15 ponttal, de még minden riválisnak van 1-1 mérkőzése hátra. Ebben a csoportban mondhatni öt csapat küzd a dobogóért és a 9. fordulóban, -ahol csapatunk szabadnapos- szinte mind a négy együttes győzelmi esélyekkel lép majd pályára. 

Lányainknak még egy mérkőzése van, a jelenlegi listavezető Mercedes KLC ellen, ahol fontos lenne a pontszerzés, hiszen minden pont számíthat majd a végelszámolásnál.

Szép volt lányok! Gratulálunk!