A Budaörs ellen is győztek a lányok!

Budaörs – Astra HFC-Üllő 2-3 (1-2)
g:Rácz Karina, Nagy Dóra Ágnes, Plank Hanna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Balla Fanni, Marek Réka, Barna Gabriella, Szuja Anna, Dajkó Szabina, Fésűs Janka, Plank Hanna, Sajó Hanna, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra Ágnes, Hollósi Tünde

U15-ös futsal csapatunk Budaörsön lépett pályára tegnap az U15-ös futsal bajnokság 2. fordulójában. 

A mérkőzés egészére jellemző volt, hogy csapatunk dominált és alakított ki rengeteg helyzetet ellenfele kapuja előtt. Sajnos azonban a legtöbb lehetőség kimaradt, mert a budaörsi kapus, Pető Barbara remekül védett. Rácz Karina és Nagy Dóra jóvoltából azért kétszer sikerült túljárni az eszén az első játékrészben, így egygólos előnnyel vonulhattak lányaink a szünetre.

A második félidőben viszonylag későn, de két gólt is láthattak a kilátogató szurkolók. A 38. percben Plank Hanna találata tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzés sorsát, de a 39. percben a Budaörs is betalált szabadrúgás után, így alakult ki a 3-2-es végeredmény az Astra javára.

Az eredmény igazából nem tükrözi a mérkőzés képét, hiszen lányaink fölényben játszottak és több góllal is nyerhettek volna, ha sikerül a helyzeteket értékesíteni.  Csapatunk jól játszott, a szoros eredmény ellenére egy percig sem forgott veszélyben a három pont megszerzése.

Ezen a héten dupláznak a lányok futsalban, hiszen szombaton is mérkőzés vár rájuk. A bajnokság  harmadik fordulójában a TFSE korosztályos csapata érkezik majd Üllőre.

Szép volt lányok! Gratulálunk!