Harminc gól a TFSE ellen!😍

Astra HFC-Üllő – TFSE Bestrong 30-0 (16-0)
g:Balla Fanni (7), Marek Réka (6), Rácz Karina (5), Barna Gabriella (4), Plank Hanna (2), Nagy Dóra Ágnes (2), Sajó Hanna, Fésűs Janka, Kraudy Laura, Szuja Anna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Sajó Hanna, Marek Réka, Barna Gabriella, Szuja Anna, Dajkó Szabina, Fésűs Janka, Balla Fanni, Plank Hanna, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra Ágnes, Piricz Eszter, Hollósi Tünde

Szombaton 10.00 órától lépett pályára Üllőn U15-ös futsal csapatunk a bajnokság harmadik fordulójában.
Bő kerettel érkeztek lányaink a találkozóra és hamar kiderült, hogy nem csak létszámban, hanem fizikálisan, rutinban és technikai képességekben is hatalmas különbség van a két csapat között az Astra javára. Már a második percben megszerezték lányaink a vezetést Sajó Hanna találatával és meg sem álltak harminc gólig. Egyesével elég hosszú lenne elmesélni mind a harminc gól történetét, nem is tesszük meg, de azt érdemes megemlíteni, hogy a mérkőzésre nevezett tizennégy játékosunkból csak a kapusok, és mindössze két mezőnyjátékos nem talált az ellenfél kapujába, tehát tizen osztoztak a gólokon.
Csapatunk a harmadik forduló után három győzelemmel vezeti a bajnokság tabelláját úgy, hogy már negyvenkét gólt szerzett és csak ötöt kapott.
Jövő héten a negyedik fordulóban -ha minden igaz- Csepelen lépnek pályára a lányok, bár a találkozónak sajnos még nincsen fix időpontja lekötve.
Szép volt lányok! 👏Hajrá Astra!🥰