A Kelen pályán nem megy..

U19-es csapatunk vasárnap játszotta utolsó bajnoki mérkőzését a Kelen SC ellen. A találkozót a hatodik fordulóból az ellenfél kérésére halasztottuk erre az időpontra.
Sajnos több hiányzónk is volt a mérkőzésen betegségek miatt, illetve volt olyan is, aki kisebb sérüléssel bajlódótt a héten, de vállalta a játékot.
Az egész mérkőzésre jellemző volt az, hogy inkább a mezőnyben folyt a játék, kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt, de az első félidőben mégis eldönthette volna csapatunk a mérkőzés sorsát. Angyal Dóri vezető találata után Godzsa Ivettnek három tiszta ziccere is volt, amelyek sajnos nem találtak célt, ellenfelünk pedig egyetlen lehetőségből egyenlíteni tudott a félidő végén egy szabadrúgást követően.
A második félidőben,- ha lehet így fogalmazni – még kevésbé forogtak veszélyben a kapuk, mint az elsőben. A Kelen együttese és lányaink is kevés helyzetet tudtak kialakítani, de talán csapatunk többször veszélyeztetett távoli lövésekkel, illetve egy-két nagyobb lehetőség is adódott sarokrúgások után, de nem tudtunk élni vele.
Amikor már szinte mindenki elkönyvelhette volna az 1-1-es döntetlent végeredménynek-ami a helyzetek alapján nem, de a mérkőzés képe alapján reálisabb lett volna-egy szabadrúgás után Balogh Orsolya a saját kapunkba csúsztatta fejjel a labdát..Mindezt a 88. percben..
Nem akarunk nagyon “hókuszpókuszokba” belemenni, de mégis megosztanánk egy érdekességet. A 2019-2020-as szezonban találkozott bajnokságban először U19-es csapatunk a Kelen SC együttesével. Ebben a szezonban hazai pályán fogadta csapatunk a Kelen együttesét ősszel. A találkozó esélyesének csapatunk számított, mégis 0-0-ás döntetlennel végződött a találkozó. A tavaszi visszavágót a Kelen pályán rendezték, ahol csapatunk vereséget szenvedett.
A 2020/2021-es szezonban csapatunk negyedik helyen végzett a kiemelt csoportban úgy, hogy ugyanannyi pontja volt, mint a bronzérmes Győri ETO-nak, de jobb gólaránnyal az ETO lett a bronzérmes. A Kelen csapata a nyolcadik helyen zárta ezt a szezont. Eredmények: Astra – Kelen 2-2, Kelen-Astra 2-0…Ezen kívül több edzőmérkőzést is játszottunk már a Kelen pályán, melyek kivétel nélkül vereséggel végződtek. Teljesen mindegy volt, hogy volt -e hiányzónk, vagy teljes csapattal tudtunk menni, bármelyik évben a Kelen pályán még sosem nyert az U19. 🤔🤷‍♀️Hazai pályán is csak döntetlen eredmény született ebben a korosztályban. Ezen kívül U19-es csapatunk 4-5 év alatt talán szerzett öngólt egy megpattanó lövés után, de ilyet biztosan nem…Itt.. a Kelen pályán.. a 88. percben…ha már az ellenfél nem tud lövünk egy olyat, amit még soha..csakhogy a sorminta megmaradjon..A Kelen pályán az U19-es csapat a 2022/2023-as szezonban sem tud pontot szerezni….(egy szezon kimaradt, mert ellenfelünk a tavalyi évben nem indult már a kiemelt bajnokságban)
A lányok egyébként mindent megtettek, hogy győzzenek, vagy pontot tudjanak szerezni, amit egyébként meg is érdemeltek volna..
Csapatunk még így is ezüstérmes pozícióban telelhet, hiszen a gólaránya jobb, mint a harmadik helyezett Fehérvár FC-nek, illetve a szintén 24 pontos Kelen SC-nek.