A döntetlen igazságosabb lett volna!

Vasárnap megkezdte a tavaszi szezont NBI-es csapatunk is a Simple Ligában. 

Az ellenfél a tabella harmadik helyén álló MTK együttese volt és bár a mérkőzés képe alapján senki se gondolta volna, hogy már az első félidőben eldől a találkozó sorsa, mégis így alakult. 

Sajnos viszonylag korán már a második percben gólt szerzett az MTK, így lányainknak mennie kellett az eredmény után. A játékkal nem volt probléma és a hozzáállással sem, nagyon mentek a lányok, mindent megtettek a gólszerzés érdekében, sőt fizikálisan teljesen felülmúlták ellenfelüket. A várva várt találat a 36. percben meg is érkezett, Ebony Madrid fejjel vette be Varga Luca kapuját. Néhány perccel később azonban Farádi-Szabó Edina átlövés góljával ismét a vendégek vezettek és egygólos előnyüket a mérkőzés végéig meg is tudták tartani. 

A második játékrészben mindkét oldalon megvoltak a helyzetek, lehetőségek, csapatunknak is többször lett volna lehetősége gólt szerezni, – még a 91. percben is, amikor sajnos Vicsek Nóra lábában maradt az egyenlítés lehetősége.

A következő fordulóban az ellenfél a Puskás Akadémiát legyőző, KÉSZ-Szent Mihály-Szeged együttese lesz.

Astra-Activtek HFC-Üllő – MTK Budapest ZRT. 1-2 (1-2)
g: Ebony Madrid (36.) ill., Lyubov Gudchenko (2.), Farádi-Szabó Edina (40.)

Sárga lap: Lovász Emma, Haraszti Fanni, Milunovic Olivera

Astra-Activtek HFC-Üllő: Magyar Judit – Vicsek Nóra, Véninger Tünde, Dr. Tatai Krisztina, Kövy Eza (Balogh Orsolya 82.) – Szakonyi Emese (Szennai Tímea 72.), Vidács Krisztina, Benkő Mónika (Lovász Emma 72.),  Erdész Fanni, Kós Petra – Ebony Madrid

MTK Budapest: Varga Luca – Legendás Lora, Vas Hajna, Vajda Orsolya, Haraszti Fanni (Palama Maria 74.) – Farádi-Szabó Edina, Barkóczi Bernadett(László Henrietta 86.) – Lyubov Gudchenko (Csuhai Viven 74.), Milunovic Olivera (Bánfi Gréta 89.), Magyarics Zoé – Zágor Bernadett