Húsz gól az U19-es mérkőzésen

U19-es csapatunk vasárnap a Goldball Parkban fogadta a PVSK együttesét. Az őszi mérkőzésen is nagy különbséggel nyertek lányaink, így inkább az volt a kérdés, hogy az eddigi mérkőzések görcsösségét sikerül-e levetkőznie magáról a csapatnak. Az elmúlt fordulóban Siófokon is sok gólt ért el a csapat, de nem voltunk stabilak, nem igazán működött a játék, így nem lehettünk felhőtlenül elégedettek.
A tegnapi napon sikerült ezen átlendülni és nem csak sok gólt lőttek a lányok, hanem végre jól is játszottak. Több találat is szép összjáték után született. Angyal Dóri dupla mesterhármast ért el, Lovász Emma öt gólt szerzett, Nádudvari Anna és Szenyán Melinda is három góllal zárt, valamint Pap Nóra, Fejér Zsuzsanna és Balogh Mercédesz is eredményes volt. Igazából tegnap nem is az számított, ki hány gólt ér el, hiszen az gólpasszok többsége is bőven is felért egy-egy találattal. 👏
Összességében erre a mérkőzésre már lehet építeni, reméljük, hogy ezentúl minden mérkőzésen sikerül hasonló játékkal előrukkolni lányainknak.

Astra HFC – PVSK 20-0 (12-0)
⚽️ Angyal Dorottya (6), Lovász Emma (5), Szenyán Melinda (3), Nádudvari Anna (3), Pap Nóra, Fejér Zsuzsanna, Balogh Mercédesz
Csapatunk kerete a mérkőzésen: Reibl Orsolya – Bagdi Alina Doroti, Pap Nóra, Kövy Elza, Szenyán Melinda, Nádudvari Anna, Fejér Zsuzsanna, Lovász Emma, Balogh Mercédesz, Turbucz Anna, Angyal Dorottya, Gogolák Sára.

Csapatunk csütörtökön, előrehozott mérkőzésen lép pályára Csepelen.