Győzelemmel felérő vereség

A mérkőzés nagy részében csapatunk birtokolta a labdát és védekezésre kényszerítette ellenfelét. Sok lehetőségük adódott a lányoknak a gólszerzésre, de sajnos nem sikerült bevenni a paksi kaput, viszont talán a mutatott játék kárpótol ezért mindenkit. 

A lányok edzőjének, Kuprák Jánosnak a nyilatkozata önmagáért beszél:

Aki látta a mai mérkőzésünket és eddig kételkedett benne, hogy az utánpótlás meccseken a fejlődést legtöbbször az eredmény nem tudja tükrözni, akkor ma ezt megtapasztalhatta..Ma az eredmény a Paksnak kedvezett, de a MECCSET MI NYERTÜK MEG!!!Miért is…??? Azért, mert a játék minden elemében jobban tudtunk játszani, labdabirtoklásunk magasan ellenfelünk felett volt. Magabiztos, tudatos játék volt minden pozícióban a pálya minden területén, mind labdabirtoklásban, mind pedig labdaszerzésben. A bajnokságunkban az egyik legjobb csapat ellen a védekező zónánkban nyomás alatt is minden labdát megjátszottunk és építkeztünk.

A lányok nagyon, nagyon szuper munkát végeznek napról napra és ennek ez az eredménye az, hogy már most ilyen játékra képesek!!! Gratulálok minden játékosomnak az elmúlt hetek munkájához és a mai mérkőzéshez is!

Sok felkészítő edző munkája van benne, hogy ilyen szépen fejlődnek lányaink és persze a szülők sok logisztikai fáradsága is benne van.

Azt hiszem, ma a csajok minden velük dolgozó edzőnek és szüleiknek ezzel a játékkal köszönték meg a sok belefektetett energiát és időt.

Mindenki nagyon büszke lehet rájuk!”

 

Astra HFC – Paksi SE 0-1 (0-1)

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Temesi-Karóczkai Jázmin – Kincses Nadin, Kuprák Lívia, Torma Lara, Sipos Enikő, Urbán Anita, Kertész Jázmin, Szolnoki Gréta, Bukor Janka, Nagy Szonja, Nagy Emília, Kálmán Rozália