Győzelem Csepelen

U19-es csapatunk a tavasz szünet adta lehetőséget kihasználva a 18.fordulóból előrehozott mérkőzését játszotta le tegnap Csepelen. A lányok szerették volna folytatni vasárnap elkezdett jó játékukat, ami részben sikerült is, hiszen szinte csak csapatunk birtokolta a labdát, ellenfelünk az egész mérkőzésen át sem lépte a félpályát. Az, hogy a csepeli csapat tíz emberrel védekezett a saját tizenhatosán nagyon nem könnyítette meg lányaink játékát, pedig próbálkozott csapatunk becsülettel, de a pálya talaja is mondhatjuk úgy, kevésbé segítette a sok passzal játszani akaró csapatunkat.
Az eredmény ellenfelünk számára kedvező, hiszen a lányok a néhol talán túl keményen is védekező csepeliekkel szemben még így is rengeteg lehetőséget és helyzetet alakítottak ki, de köszönhetően a talajnak és ellenfelünk kapusának Kovács Angélának, (aki egyébként remekül védett) ezek többsége kihasználatlanul maradt.
Csapatunk így is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot és továbbra is dobogós helyről várja a folytatást.

Most egy kis pihenő következik, hiszen a húsvéti szünet után szabadnaposak lesznek lányaink, így legközelebb április 23-án lépnek pályára a Kelen SC ellen.

Csepel FC – Astra HFC 0-2 (0-2)
g: Angyal Dorottya, Lovász Emma

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Reibl Orsolya – Bagdi Alina Doroti, Pap Nóra, Kövy Elza, Szenyán Melinda, Nádudvari Anna, Fejér Zsuzsanna, Lovász Emma, Balogh Orsolya, Oravecz Emma, Angyal Dorottya, Hollósi Tünde, Szuja Anna, Lukács Adrienn