Erdész Fanni góljával nyert felnőtt csapatunk!

Felnőtt csapatunk ma ebédidőben lépett pályára Székesfehérváron és Erdész Fanni 9. percben szerzett szabadrúgás góljával 1-0-ra nyert. Az eredmény kissé csalóka, hiszen bár labdabirtoklás szempontjából nem tudták egymást nagyon felülmúlni a felek, de a kialakított helyzetek és kapura lövések tekintetében csapatunk volt az aktívabb. Ismét több helyzet maradt kihasználatlanul, így nem tudtak lányaink nagyobb különbséggel nyerni, de összességében abszolút megérdemelt Astra győzelem született.
Csapatunk keretében még mindig van több játékos, aki sérülés miatt nem bevethető, de ezen a találkozón ismét a kezdőcsapatban kapott helyet Pap Nóra, aki több hetet kihagyott sérülése miatt: ”Nagyon boldoggá tesz, hogy több hónap kihagyás után újra pályára léphettem kezdőként a felnőtt keretben, úgy érzem, hogy sikerült teljesen felépülnöm. Nincs már sok mérkőzés hátra, de szeretnek a csapatnak minél többet segíteni és a lehető legjobb teljesítményeket nyújtani a szezon hátralevő meccsein.
A csapat nagyon nagyot ment , teljesen megérdemelten győztünk, mindenki küzdött és hajtott. Több gólt is szerezhettünk volna, de szerencsére az az egy gól is elég volt. A két csapat között ma a rutin döntött és ezt a fölényt megragadva megszereztük a három pontot. A mérkőzés után a hangulat nagyon jó volt, így a jól megérdemelt ünneplés sem maradhatott el. Büszke vagyok a csapat teljesítményére és hozzáállására.”
Csapatunk jövő héten vasárnap a Kelen SC-t fogadja majd Üllőn.
MOL Fehérvár FC – Astra-Activtek HFC-Üllő 0-1 (0-1)
g:
Erdész Fanni (9.)

sárga lap: Szabó Bernadett ill., Kövy Elza, Benkő Mónika, Nádudvari Anna

MOL Fehérvár FC: Terestyényi Anna – Bogár Petra, Tenyei-Tóth Rebeka, Pécsi Dóra, Szabó Bernadett, Jánosi Ninetta, Földvári Fanni, Szűcs Flóra, Farkas Gerda, Romanoczki Kármen ( Szehofner Vivien 46.), Simon Franciska

Astra-Activtek HFC-Üllő: Magyar Judit – Kövy Elza (Nádudvari Anna 67.), Benkő Mónika, Vidács Krisztina, Véninger Tünde, Kós Petra (Balogh Orsolya 46.), Szakonyi Emese (Szennai Tímea 92.), Tatai Krisztina, Erdész Fanni, Ebony Madrid, Pap Nóra