Négygólos győzelem az Újpest ellen!

U16-os csapatunk az Újpest csapatát fogadta vasárnap Üllőn. Az őszi mérkőzésen 5-4-re győzött csapatunk, bár a szoros eredmény ellenére már akkor is fölényben játszottak lányaink. Ezen a találkozón viszont esélyt sem adott csapatunk ellenfelének, hiszen már az első játékrészben háromgólos előnyre tettek szert a lányok. A gólok sorát Balla Fanni nyitotta meg a 14. percben, majd két perccel később Rácz Karina is eredményes volt. A szünet előtt pedig Marek Réka is bevette ellenfelünk kapuját, így tulajdonképpen a három pont sorsa már az első negyven perc után eldőlt.
A második félidőre már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a vége, hiszen a lehetőségek megvoltak az akár még nagyobb arányú győzelemre, de végül már csak egy gól született, a 73. percben Szuja Anna vette be az újpesti kaput.
A lányok ezen a héten csütörtökön lépnek pályára az U15-ös futsal döntő első mérkőzésén Üllőn, hétvégén pedig a listavezető, jó formában lévő kecskeméti együttes érkezik majd szintén Üllőre.

Astra-Alef HFC-Üllő – Újpest FC 4-0 (3-0)
⚽️ Balla Fanni, Rácz Karina, Marek Réka, Szuja Anna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Fésűs Janka, Balla Fanni, Sajó Hanna (Nagy Dóra 67.), Rácz Karina, Kraudy Laura (Miskolczi Nóra 72.), Marek Réka (Rojtos Bernadett 41.), Barna Gabriella (Plank Hanna 72.), Hollósi Tünde, Szuja Anna, Lukács Adrienn (Oravecz Emma 41.)