Háromgólos előnyt szerzett csapatunk a döntőben!

U15-ös futsal csapatunk lejátszotta a döntő első találkozóját és háromgólos előnnyel utazhat május 10-én a visszavágóra!

Csapatunk jól kezdte a meccset, már a 4. percben megszerezte a vezetést Marek Réka találatával és ezt az előnyt az első játékrészben meg is tudta tartani. A mérkőzés nagy részében csapatunk birtokolta a labdát, letámadta ellenfelét és ezzel a saját térfelén tudta tartani a DVTK együttesét. 

A második félidőben is hasonló volt a játék képe, a 24. percben Holló Tünde két perccel később pedig Balla Fanni is bevette a DVTK kapuját és bár volt még helyzet és lehetőség, de több gól már nem született, lányaink 3-0-ra megnyerték a találkozót! 

Kapusunknak Szabó Annának a mérkőzés nagy részében nem volt sok védenivalója, de a mérkőzés végén bizony szükség volt néhány extra mentésre, amellyel sikerült megtartani a háromgólos előnyt! Ez nagyon fontos volt a második mérkőzés szempontjából, hiszen ellenfelünk a mai találkozóra nem teljes kerettel érkezett, legjobbjai hiányoztak, így nagyon nehéz visszavágóra számíthatunk május 10-én Miskolcon.

Astra HFC-Üllő – DVTK 3-0 (1-0)
g: Marek Réka, Hollósi Tünde, Balla Fanni

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Marek Réka, Barna Gabriella, Szuja Anna, Sajó Hanna, Fésűs Janka, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra, Hollósi Tünde, Horváth Helga, Horváth Amira