Nem sikerült a bravúr a Kecskemét ellen!

U16-os csapatunknak nem sikerült vasárnap megismételni az őszi bravúrt a Kecskemét együttese ellen. Bajnokaspiráns ellenfelünk nagyon jó formában érkezett Üllőre és már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert. Lányaink a második játékrészben is mindent megtettek, hogy szorosabbá alakítsák az eredményt, de ezúttal semmi sem jött össze, ráadásul a kecskeméti csapat még két gólt szerzett, mellyel 5-0-ra megnyerte a találkozót.
Lányaink kicsit bátortalanul vetették bele magukat a mérkőzésbe, talán ez is az oka az ötgólos vereségnek, bár az is tény, hogy átlagéletkorban fiatalabbak voltak ellenfelüknél, amely rutin szempontjából már most is kiütközött. A párharcok többségét ellenfelünk nyerte meg, így akárhogy is próbálkozott csapatunk, ezúttal nem volt ellenszer a kecskeméti együttes játéka ellen.
Csapatunk még fiatal, gyakorlatilag inkább U15-ös korú játékosokból áll, akik már így is rengeteget fejlődtek ezalatt a szezon alatt és pont ezért, talán a következő év lesz az, ahol ez eredményességben majd még jobban megmutatkozik.
Az U16-osokra még két mérkőzés vár a tavaszi szezon lezárása előtt. Ezen a héten a szintén nagyon erős Nyíregyháza vendégei lesznek a lányok, az utolsó fordulóban pedig a Hatvan csapata érkezik Üllőre.

Astra-Alef HFC-Üllő – Mercedes KLC 0-5 (0-3)

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna – Fésűs Janka – Rojtos Bernadett (Oravecz Emma 41.), Balla Fanni, Sajó Hanna (Lukács Adrienn 63.), Rácz Karina, Kraudy Laura (Miskolczi Nóra 72.), Marek Réka, Barna Gabriella (Nagy Dóra 63.), Hollósi Tünde, Szuja Anna, Horváth Amira, Horváth Helga