Hetven góllal Angyal Dorottya lett a Dél-nyugati csoport gólkirálynője!

Az U19-es dél-nyugati csoportban sokáig fej-fej mellett haladt játékosunk a góllövőlistán a Kelen SC labdarúgójával Tóbik Melániával. Csak az utolsó, mindent eldöntő Fehérvár elleni mérkőzésen dőlt el, hogy kettőjük közül ki nyeri meg a csoport gólkirálynői címét. Szerencsére Dóri két gólt is szerzett az utolsó bajnokin, így hetven góllal megnyerte a góllövőlistát, sőt ellenőrizve a többi csoportot, illetve nagypályás bajnokságot sem volt senki más, aki elérte volna ezt a rendkívül magas gólszámot!

Angyal Dorottya: “Igazából azt tűntem ki célul a bajnokság előtt, hogy gólkirály lehessek, illetve az U19 csapattal minél jobb helyezést érjünk el. Nagyon örülök hogy ez a két dolog megvalósult, törekedtem arra, hogy minden mérkőzésen próbáljuk nagyarányú győzelmet aratni és ez legtöbbször sikerült is.
A legjobb meccsemnek az idei szezonba a Kelen elleni meccset mondanám, amelyet a Goldball parkban játszottunk, mert sikerült három gólt is szereznem, illetve az egész csapat nagyon jól játszott és megérdemelten zsebeltük be a három pontot.
Nem volt mindig könnyű, mert Kelen csapatában volt egy gólerős csatár és ő is sok gólt szerzett, végig szoros küzdelem volt kettőnk között a gólkirályi címért.
Nagyon örülök annak, hogy mind egyénileg, mind csapat szinten sikerült egy nagyon jó szezont zárni.”