Szép játékkal győzött az U19

Astra HFC -Üllő – Csepel FC 7-0 (2-0)
⚽Balogh Orsolya (2), Angyal Dorottya, Godzsa Ivett, Fazekas Alexa, Oravecz Emma, Fejér Zsuzsanna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Reibl Orsolya (Bakonyi Zsófia 60.) – Bagdi Doroti, Szuja Anna, Dudás Evelin, Szenyán Melinda, Fejér Zsuzsanna, Hollósi Tünde, Balogh Orsolya (Godzsa Ivett 60.), Almási Virág (Fazekas Alexa 46.), Angyal Dorottya, Oravecz Emma
Vezetőedző: Korcsogh Orsolya

U19-es csapatunk szombaton fogadta a Csepel FC együttesét a Goldball Sporttelepen. Lányaink a kezdősípszót követően azonnal magukhoz ragadták a kezdeményezést, szinte az egész találkozón az ellenfél térfelén zajlott a játék. Csapatunk az első játékrészben is kialakított már több helyzetet és lehetőséget, de kevésbé voltak élesek és lendületesek a lányok a csepeli kapu előtt, így ezek a helyzetek nagyrészt kimaradtak. Balogh Orsolya és Fejér Zsuzsanna találatával a szünetre kétgólós Astra előnnyel vonulhattak a csapatok.
A második félidőre nagyobb elánnal érkeztek ki a lányok és már valóban futószalagon alakítottak ki helyzeteket, amelyekből ötször sikerült is bevenni a piros-kéket kapuját!
Összességében nagy dicséret illeti a lányokat, mert okosan és szépen játszottak és szép gólok is születtek a találkozón!

🎤 U19-es csapatunk csapatkapitánya, Fejér Zsuzsanna is hasonló gondolatokat fogalmazott meg a mérkőzésről: “Nagyon örülök hogy végre összeszedetten tudtunk játszani, mondjuk ez az első félidőben nem volt eredményes, mert rengeteg helyzet kimaradt. A második játékrészben már többször sikerült gólt szerezni, de ebben a negyvenöt percben is bevehettük volna sokkal többször ellenfelünk kapuját, ezért ezen javítanunk kell majd a későbbiekben. Büszke vagyok a csapatra, mert nagyon szépen játszottunk, uraltuk a mérkőzést és mindenkin érezhető volt hogy akarja a győzelmet!”

📅Csapatunk a következő találkozóját vasárnap délelőtt Pakson játssza majd.

Szép volt lányok!👏🤩 Hajrá Astra!💪