Fölényes győzelem a Szolnok ellen

Astra HFC-Üllő – Szolnoki MÁV UFC 8-2
g:Kuprák Lívia (2), Nagy Szonja (2), Urbán Anita, Torma Lara, Mocsári Kincső, Szolnoki Gréta

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Erdődi Dóra, Négyesi Boglárka, Sipos Enikő, Bukor Janka, Kuprák Lívia, Urbán Anita, Nagy Szonja, Molnár Kinga, Kincses Nadin, Torma Lara, Kreisz Norina, Rieth Marina, Kovács Boglárka, Mocsári Kincső, Szolnoki Gréta, Kálmán Rozália, Fazekas Anna

U14-es csapatunk ellenfele a 4. fordulóban a Szolnoki MÁV együttese volt. Csapatunk bő kerettel fogadta Gyömrőn ellenfelét, olyannyira, hogy kapusunkon, Erdődi Dórán kívül minden negyedben sor cserét tudott végrehajtani vezetőedzőnk, Kuprák János. Ami azért is volt bíztató a jövőt illetően, mert bármelyik sor is volt fenn a pályán, a játék és a mérkőzés képe ugyanaz maradt! Csapatunk támadott és alakított ki helyzeteket a szolnokiak kapuja előtt. Végül nyolc gólt sikerült szerezni, így 8-2-re lányaink nyerték meg a találkozót!
Kuprák János vezető véleménye a mérkőzésről:” Csapatunk az első percektől kezdve magához vette a mérkőzés irányitását és igen hamar sikerült megnyugtató előnyt szereznünk. Az első negyed után teljes sort cseréltünk és a második sorunk is ott folytatta, ahol az előző húsz percet befejeztük, hiszen előnyünket sikerült tovább növelnünk. A harmadik és negyedik negyedben sokat visszaestünk játékban, dinamikában és fegyelemben egyaránt, amit ellenfelünk gyorsan meg is büntetett két góllal. .Ebből is sok tanulhatunk, hogy a fegyelem és a figyelem nem eshet vissza, mert akkor pillanatok alatt a legjobb csapat is képes sokkal gyengébb szintre szürkülni.
Gratulálok lányaimnak és remélem, hogy a következő meccsen kárpótolnak majd a 3. és a 4. negyed miatt.”

A lányok nagyon szépen haladnak a bajnokságban és a második helyről várják az 5. fordulót, amelyet Kispesten, a Honvéd ellen játszanak majd hétvégén.