Kétgólos győzelem a Kecskemét ellen!

Astra HFC-Üllő – Mercedes KLC 2-0
g:Molnár Kinga, Urbán Anita

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Erdődi Dóra – Torma Lara, Négyesi Boglárka, Bukor Janka, Kuprák Lívia, Nagy Szonja, Szolnoki Gréta, Molnár Kinga, Kincses Nadin, Sipos Enikő, Kreisz Norina, Rieth Marina, Kovács Boglárka, Urbán Anita, Mocsári Kincső, Kálmán Rozália

U14-es csapatunk a bajnokság dél-keleti csoportjának 6. fordulójában a Kecskemét együttesét fogadta vasárnap Gyömrőn. A lányok nagyon jól szerepeltek eddig a bajnokságban és ezen a találkozón is folytatták a győzelmi sorozatot, hiszen 2-0-ra sikerült győzniük. Az első találat viszonylag a mérkőzés elején született a 13. percben, amikor Molnár Kinga volt eredményes, a második találatot a 25. percben Urbán Anita szerezte. A két találat mellett volt még bőven helyzete a lányoknak, de sajnos ezeket nem sikerült értékesíteni.

Kuprák János véleménye a mérkőzésről: ”A már tőlünk megszokott módon a meccs első percétől kezdve magunkhoz vettük a játék irányítását és teljes mértékben kezünkben tartottuk a találkozót. Ellenfelünk hősies, erőn felüli védekezésének és kapu előtti pontatlanságunknak köszönhetően nem tudtunk nagyobb arányú győzelmet kiharcolni. Csapatom az egész mérkőzésen türelmesen és szépen játszott, és a helyzeteink kimaradása sem okozott problémát a játékunkban. Minden pályára lépő játékosunkkal maximálisan elégedettek voltunk és nagyon büszkék vagyunk rájuk!”

A lányok most egészen november 12-ig nem lépnek pályára, hiszen a mostani hétvégére kiírt, BVSC elleni bajnoki mérkőzésüket az ellenfél kérésére november 16-án fogják lejátszani.