Fölényes győzelem a BVSC ellen

BVSC – Astra HFC-Üllő 0-14 (0-5)
⚽Nosztrai Vivien (4), Balla Fanni (2), Marek Réka (2), Plank Hanna (2), Nosztrai Henrietta, Nagy Dóra, Puskás Nelli, Rojtos Bernadett

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka (Barkó Zeline 53.), Rojtos Bernadett, Balla Fanni (Dóka Gréta 53.), Puskás Nelli, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra (Nosztrai Vivien 41.), Marek Réka, Tuba Lujza (Plank Hanna 41.), Piricz Eszter (Nosztrai Henrietta 41.)
Vezetőedző: Király Bianka

U16-os csapatunk szombaton játszotta le az első fordulóból halasztott mérkőzését a BVSC otthonában. Az eddigi eredményekből azért következtetni lehetett arra, hogy valószínűleg csapatunk a találkozó esélyese és ez már az első percekben a mérkőzésen is meglátszott. A lányok azonnal magukhoz vették az irányítást és már a hatodik percben Marek Réka találatával a vezetést is megszerezték! Csapatunk nem adott esélyt ellenfelének, szinte az egész mérkőzésen lányaink birtokolták a labdát és ismét csak az volt a kérdés -mint az eddigi találkozók többségén – hogy mennyi lesz majd a vége? Szinte minden lehetőségből született találat, amely futballmérkőzésen előfordulhat, lőttek a lányok gólt átlövésből, kijátszott helyzetből, valamint szélről beadás után is. Természetesen a lőtt gólok mellett még kialakítottak a lányok rengeteg helyzetet, lehetőséget, amelyből nem született találat, de úgy gondoljuk, hogy így is remekül kiszolgálták a kilátogató szurkolókat!
Csapatunk ezzel a győzelemmel most már hat pontos előnnyel vezeti az U16-os bajnokság dél-keleti csoportjának tabelláját úgy, hogy már csak egyetlen egy gól hiányzik a 100. találathoz és összesen két gólt kapott a csapat.
Két mérkőzés van még hátra az őszi szezonból a lányoknak a Tiszakécske és a Szent Mihály ellen, de nagyon úgy tűnik, hogy semmi sem akadályozza meg csapatunkat abban, hogy aranyérmes pozícióban teleljen