Címvédőhöz méltóan kezdte a szezont csapatunk

MLSZ Országos leány U17-es futsal bajnokság 1. forduló

2F-BAU Tolna-Mözs – Astra HFC-Üllő 0-12 (0-5)
g: Balla Fanni (2), Marek Réka (2), Plank Hanna (2), Oravecz Emma, Piricz Eszter, Dóka Gréta, Kraudy Laura, Rojtos Bernadett, Lajkó Vivien (öngól)

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Balla Fanni, Puskás Nelli, Oravecz Emma, Marek Réka, Fésűs Janka, Dóka Gréta, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Kraudy Laura, Nagy Dóra, Piricz Eszter, Barkó Zeline.
Vezetőedző: Király Bianka

U16-os csapatunk, – ahogy tavaly is – ismét részt vesz a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiírt futsal bajnokságban. A lányok a 2022/2023-as kiírást az U15-ben megnyerték, most U17-ben is valami hasonlóra készülnek, éppen ezért fontos volt a jó kezdés az első fordulóban.
Ezt a lányok is érezhették, hiszen már az első percben megszerezte Marek Réka az idei szezon első futsalos találatát, de ezután sem lassított a végig fölényben játszó csapatunk, hiszen rengeteg helyzetet és lehetőséget dolgoztak ki a lányok, amelyből az első félidőben ötöt sikerült az ellenfél kapujába juttatni. A második játékrészben sem változott a játék képe, itt többször voltak pontosabbak a lányok, hiszen a sok helyzetből ezúttal hetet sikerült értékesíteni, így 12-0-ra nyert csapatunk!
Nyolc játékosunk volt eredményes a mérkőzésen: Marek Réka, Balla Fanni és Plank Hanna duplázott, míg Oravecz Emma, Dóka Gréta, Rojtos Bernadett, Kraudy Laura és Piricz Eszter is bevette az ellenfél kapuját.

A futsal szezon bár későn kezdődött, de éppen azért, hogy tudjon alkalmazkodni a nagypályás szezonhoz, vagyis a bajnokság java inkább télen, a nagypályás szünetben kerüljön megrendezésre. Így a lányoknak még négy mérkőzése lesz megrendezve a -mondhatni – őszi szezonban, vagyis ebben az évben még találkoznak a TFSE csapatával, a Budaörssel, a Veszprémmel és a Dunaújvárossal.

A következő találkozóra kicsit még várni kell, hiszen november 19-én lépnek újra pályára futsalban a csajok mégpedig a TFSE együttese ellen.