U16-os csapatunk mérlege: hibátlan őszi szezon!

Szent Mihály FC – Astra HFC-Üllő 0-9 (0-3)
⚽Plank Hanna(2), Rojtos Bernadett(2), Balla Fanni(2), Marek Réka(2), Puskás Nelli

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Puskás Nelli, Rácz Karina, Nagy Dóra (Dóka Gréta 57.), Marek Réka, Piricz Eszter, Barkó Zeline (Tuba Lujza 57.)
Vezetőedző: Király Bianka

U16-os csapatunk szombaton a Szent Mihály FC vendége volt Szentesen. Az időjárás nem volt túl kegyes a lányokhoz, hiszen szakadó esőben és szélben kellett lejátszani az utolsó bajnoki mérkőzésüket az őszi szezonban.
Ezen az összecsapáson sem alakult máshogy a mérkőzés képe, mint az eddigi találkozókon, azaz lányaink játszottak fölényben és alakítottak ki helyzeteket, lehetőségeket az ellenfél kapuja előtt, de a gólra egészen az első félidő feléig várni kellett. A mérkőzés 19. percében Balla Fanni találata törte meg a gólcsendet, ezután pedig gyakorlatilag tíz percen belül eldöntötték a lányok a mérkőzés sorsát, hiszen Plank Hanna és Rojtos Bernadett is bevette a szegediek kapuját, így 3-0-ás Astra vezetéssel vonultak szünetre a csapatok.
A második játékrészben kicsit magasabb sebességi fokozatra kapcsoltak a lányok, így dupla annyi gólt sikerült szerezni, mint az elsőben.
A második félidő Marek Réka duplával indult (3. perc alatt kétszer is eredményes volt Réka), majd a 43. percben Balla Fanni is ismét betalált és ezzel már hatgólos volt csapatunk előnye. Rojtos Berni és Plank Hanna sem akart lemaradni a duplázóktól, így ők is meglőtték második góljukat, majd a 74. percben Puskás Nelli találata zárta le a találkozót, amelyen így lányaink 9-0-ra nyertek!🤩

Ezzel a győzelemmel csapatunk megnyerte mind a tizenegy őszi mérkőzését, így 100%-os teljesítménnyel vezeti a keleti csoport tabelláját!💪✅

👉A lányok 112 gólt szereztek és csak kettőt kaptak!
⚽A góllövőlistán Plank Hanna (25) és Balla Fanni(24) áll az élen, de Marek Réka is negyedik a maga 19 találatával!
Csapatunk egyetlen szoros mérkőzést játszott ősszel, mégpedig a Kecskemét ellen, de ezen kívül minden találkozóján magabiztos, fölényes győzelmet aratott!⤵
✅BVSC – Astra HFC-Üllő 0-14
✅Astra HFC-Üllő – Csepel FC 19-0
✅Airnergy FC-BMTE – Astra HFC-Üllő 0-12
✅Astra HFC-Üllő – Soroksár 9-0
✅Szolnoki MÁV – Astra HFC-Üllő 0-8
✅Mercedes KLC – Astra HFC-Üllő 0-1
✅Astra HFC-Üllő – Budapest Honvéd 19-0
✅Gyulai Amazonok – Astra HFC-Üllő 1-4
✅Astra HFC-Üllő – Újpest FC 13-1
✅Szent Mihály – Astra HFC-Üllő 0-9
✅Astra HFC-Üllő – Tiszakécske 4-0

🔜
A lányok még nem mennek téli pihenőre, hiszen ezen a hétvégén folytatódik az U17-es futsal bajnokság. Csapatunk vasárnap, a TFSE vendégeként lép majd pályára.

Szép volt lányok!👏

Gratulálunk!🤩
Hajrá Astra!🥰