Kinyílt a gólzsák az U14-es bajnokin!

Astra-HFC-Üllő – Újpest FC 21-1
⚽Molnár Kinga (8), Bukor Janka (6), Kincses Nadin (2), Kreisz Norina (2), Torma Lara, Nagy Emília, Kovács Boglárka

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kálmán Rozália – Molnár Kinga, Torma Lara, Bukor Janka, Nagy Emília, Négyesi Boglárka, Nagy Szonja, Kincses Nadin, Kovács Boglárka, Kreisz Norina, Sipos Enikő, Horváth Lili

U14-es csapatunknak sem volt fordulója az utóbbi két hétben, így a lányok már nagyon várták az Újpest elleni találkozót. Ez meg is látszott a mérkőzésen, hiszen csapatunk nagy kedvvel vetette bele magát az összecsapásba és a négy negyed alatt egészen huszonegy gólig jutott! ⚽Nagy Astra fölény jellemezte a találkozót, amelyen hét játékosunk is be tudta venni az ellenfél kapuját: Molnár Kinga egészen nyolc gólig jutott, de Bukor Janka is elemében volt, ő hatszor talált az újpesti kapuba! Kincses Nadin és Kreisz Norina kétszer, Torma Lara, Nagy Emília és Kovács Boglárka pedig egyszer volt eredményes.

Látszik, hogy hétről hétre sokat fejlődnek a lányok, hiszen ezúttal több hiányzónk is volt és még így is remek teljesítményt nyújtott a csapat!

🔝A lányok már 19 pontot gyűjtöttek ősszel, így jelenleg a harmadik helyet foglalják el a dél-keleti csoport tabelláján!🔝

🔜Ezen a héten két mérkőzés is vár csapatunkra, hiszen csütörtökön a BVSC együttesénél vendégeskedik, majd szombaton az MTK ellen lép pályára. Ezzel a két találkozóval zárja U14-es csapatunk az őszi szezont.

Szép vol lányok!👏
Hajrá Astra!💗🖤💪