Lejátszották az utolsó őszi fordulót az U10-U12-es bajnokságokban is

Az U10-U12-es bajnokság a Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében először indult el 2023 őszén és nagy sikert aratott mindkét korosztályban.

Az utolsó őszi torna tulajdonképpen az első forduló pótlása volt, amelyet még szeptemberről halasztottak el a nem megfelelő időjárási körülmények miatt. Az U12-es lányok nagyon szépen szerepeltek ősszel és az utolsó fordulóban is remek teljesítménnyel rukkoltak elő, hiszen majdnem minden mérkőzésüket megnyerték. Az első találkozón a Kelen SC ellen sikerült fölényes, sok gólos győzelmet aratni, a második mérkőzésen az MTK ellen nagy csatában nyertek lányaink egy góllal. A harmadik találkozón a Szigetszentmiklós ellen egy három perces rövidzárlatnak köszönhetően háromgólos hátrányba kerültünk, de olyannyira összekaptak magukat a csajok hogy pár perc múlva már meg is fordítottuk a meccset. A Tatabánya ellen megtapasztalhattuk a futball egyik törvényszerűségét, hiszen ami nálunk kimaradt, az ellenfelünknél bepattant, így egy amúgy jó iramú mérkőzésen egy góllal alulmaradtak a lányok. 

U10-es lányaink voltak az ősz meglepetéscsapata, hiszen ezen a tornán is olyan futball-szeretettel és lelkesedéssel vetették bele magukat a meccsekbe – és mindez még szép játékkal is párosult -, hogy most is rendre jobban játszottak ellenfeleiknél és sok szép gólt szereztek. 

Mindkét csapatunkat nagyon nagy dicséret illeti, valamint a szülőket is, hiszen az ő segítségük is kell ahhoz, hogy a lányok ilyen szépen fejlődnek és ilyen játékkal rukkoljanak elő minden fordulóban!

Szép volt lányok!

Csak így tovább!