22 gól a bajnokin!

Astra HFC-Üllő – Veszprémi Egyetemi Sport Club 22-0 (12-0)
g:Plank Hanna (5), Balla Fanni (4), Fésűs Janka (3), Marek Réka (2), Piricz Eszter (2), Barkó Zeline (2), Puskás Nelli, Rojtos Bernadett, Nagy Dóra, Oravecz Emma

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Puskás Nelli, Balla Fanni, Marek Réka, Piricz Eszter, Barkó Zeline, Rojtos Bernadett, Nagy Dóra, Oravecz Emma, Dóka Gréta, Plank Hanna, Tuba Lujza.
Vezetőedző: Király Bianka

U17-es futsal csapatunk ezúttal a második fordulóból halasztott mérkőzésen lépett pályára Üllőn a Veszprém együttese ellen.
A csapat az előző mérkőzésén a Budaörs ellen kicsit tompábban játszott, így ezen a héten az volt a cél, hogy bár már kezdik érezni a lányok a szezon végét, de még tudjanak plusz energiákat mozgósítani, élvezzék a játékot és erre építették az egész heti felkészülésüket is. Úgy látszik ez jól sikerült, hiszen ezúttal a tizenhárom nevezett játékosunkból tíz ma a góllövő cipőjét húzta fel és így sikerült huszonkét góllal zárni a találkozót!
Az ilyen mérkőzéseken, ahol lányaink nyilvánvalóan előrébb járnak már sokkal, mint ellenfelük, – hiszen egyénileg és csapatszinten is föléjük tudnak nőni -, nehéz elérni, hogy a játékosok minden esetben kihozzák magukból a maximumot. Főleg így a szezon végén. Talán most sikerült a közelébe kerülni és ez mindenféleképpen plusz pozitívum a mérkőzéssel kapcsolatban, amit még az eredményen felül ki lehet emelni!
A találkozó után U16-os csapatunk játékosai megkapták a klub karácsonyi ajándékát egy saját névvel és mezszámmal ellátott kulacs formájában, illetve az elmúlt heti családi nap okleveleit is kiosztották a játékosoknak, testvéreknek és a szülőknek.

Csapatunk szombaton, a Dunaújváros ellen zárja majd a 2023-as évet!