Rangadót nyertünk futsalban

Astra HFC-Üllő – Budaörs 4-2 (2-0)
g:Rácz Karina, Marek Réka, Plank Hanna, Balla Fanni

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Balla Fanni, Puskás Nelli, Marek Réka, Oravecz Emma, Fésűs Janka, Dóka Gréta, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Rácz Karina, Nagy Dóra, Tuba Lujza, Piricz Eszter, Barkó Zeline.
Vezetőedző: Király Bianka

Rangadó várt U17-es futsal csapatunkra vasárnap délelőtt az Üllői Sportcsarnokban. A Budaörs együttesével már tavaly is szorosabb mérkőzéseket vívtak lányaink és most is erre készültünk. Első ránézésre létszámban csapatunk állt jobban, hiszen a Budaörs együttese csak két cserével érkezett, ezzel szemben Király Bianka bő, tizennégy fős kerettel nevezett a találkozóra.
A mérkőzés a játékidő nagy részében csapatunk dominált, így lányaink a félidőben már 2-0-ra vezettek Rácz Karina és Marek Réka találataival. Ellenfelünknek is voltak helyzetei és a 44. percben Barna Gabriella góljával fel is zárkóztak 2-1-re. A következő tizenöt perc alatt adódtak izgalmak bőven, csapatunknak több gólszerzési lehetősége is akadt, ha sikerült volna kihasználni ezeket, akkor akkor több góllal is nyerhettünk volna, végül egy perc alatt lőttünk kettőt, amivel eldöntötték a lányok a találkozót. Balla Fanni és Plank Hanna volt eredményes, Hanna gólja kifejezetten szép támadás végén született!
Ellenfelünk még tudott kozmetikázni az eredményen a mérkőzés végén, így a lányok 4-2-re megérdemelten nyerték meg a rangadót!
Bár magabiztos győzelmet aratott csapatunk, néhány átadásból, helyezkedési hibából, koncentrációs problémákból azt gondoljuk, hogy azért ezen a találkozón érződött már a lányokon egy kicsit a szezon végi fáradtság.

Ezzel a győzelemmel nagy lépést tett a csapat, hogy futsalban is az első helyen várja majd a januári folytatást, hiszen bár két mérkőzés még hátra van a szünet előtt, de az eddigi eredmények alapján mondhatjuk, hogy a a december 3-i Veszprém és a december 9-i Dunaújváros elleni mérkőzését is esélyesként várhatja csapatunk