Győzelem az év utolsó meccsén

Dunaújváros PASE – Astra HFC-Üllő 0-9 (0-3)
Plank Hanna (3), Rojtos Bernadett (2), Balla Fanni, Puskás Nelli, Rácz Karina, Nagy Dóra

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Puskás Nelli, Marek Réka, Dóka Gréta, Plank Hanna, Rácz Karina, Nagy Dóra, Tuba Lujza, Piricz Eszter, Barkó Zeline.
Vezetőedző: Király Bianka

U17-es futsal csapatunk Dunaújvárosban vendégeskedett szombaton az év utolsó futsal mérkőzésén. A találkozón bár csapatunk irányította a játékot egészen a 14. percig nem született találat, ekkor azonban sikerült megszerezni a vezetést Puskás Nelli góljával. A gól után is lányaink domináltak és tíz perccel később Balla Fanni növelte az előnyt, majd ismét tíz perc elteltével Plank Hanna állította be a félidei 3-0-ás eredményt.
A második játékrészben kicsit megrázta magát csapatunk és dupla annyi gólt szerzett, mint az első 35 percben. Plank Hanna mesterhármasig jutott, Rojtos Bernadett duplázott, rajtuk kívül még Rácz Karina és Nagy Dóra volt eredményes.
A lányok az 5. forduló után hibátlan teljesítménnyel, (62 lőtt gól és 2 kapott gól) 15 ponttal vezetik az U17-es futsal bajnokság nyugati csoportjának tabelláját!
A házi góllövőlistát – ami a dobogósokat illeti – Plank Hanna vezeti tizenegy találattal, őt Balla Fanni követi tíz góllal, Marek Réka pedig nyolc gólnál jár. Hanna egyébként a tizenegy góllal a csoport góllövő listájának negyedik helyét foglalja el, Fanni az ötödik, Réka pedig a hetedik helyen áll.
Eredményes őszt tudhatnak tehát maguk mögött a lányok és vezetőedzőjük, Király Bianka!
Folytatás januárban, reméljük hasonló sikerekkel!