Sok gól, jó játék a TFSE ellen!

U17-es futsal csapatunk lassan a célegyenesbe ér, már ami a bajnokság alapszakaszát illet, hiszen már csak négy forduló vár a lányokra a rájátszás előtt.

Astra HFC-Üllő – TFSE-11Teamsports 8-0 (2-0)
g:Fésűs Janka (3), Balla Fanni (3), Puskás Nelli, Nagy Dóra

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna, Fésűs Janka, Balla Fanni, Oravecz Emma, Marek Réka, Dóka Gréta, Rojtos Bernadett, Puskás Nelli, Kraudy Laura, Nagy Dóra, Piricz Eszter, Barkó Zeline
Vezetőedző: Király Bianka

A 10. fordulóban a TFSE együttesét fogadták lányaink Üllőn és bár ellenfelünk a nagypályán a Ferencvárosban futballozó, utánpótlás válogatott Tóth Ramónát is a soraiban tudta, csapatunk jól felkészült, pontosan megvalósított taktikája ellen nem volt ellenszer, így még csak gólt sem kaptak lányaink! Ellenben nyolcat sikerült berámolni ellenfelünk kapujába, ami önmagában nem is lenne annyira meglepő, hiszen már az első egymás elleni mérkőzésen is nagyarányú győzelmet aratott csapatunk (15-0), de a felkészülés ezen periódusában mindenképp figyelemreméltó teljesítménnyel rukkoltak előre a lányok. Minden sikerült, ellenfelünknek szinte helyzete sem volt, szép, kis passzos játékkal építkezett csapatunk. Fésűs Janka igazán elemében volt, hiszen első mesterhármasát szerezte bajnoki mérkőzésen, valamint Balla Fanni elérte századik hivatalos gólját is!
Lányaink továbbra is vezetik a nyugati csoport tabelláját és mivel az Almásfüzítő együttese döntetlent ért el a Budaörs ellen, így talán picit hátra is dőlhetünk, hiszen már négy pont előnye van csapatunknak velük szemben. Persze lesznek még rangadók, akárcsak az imént említett Almásfüzitő ellen is játszanak még a lányok, illetve jövő héten a Budaörs együttesével is összecsapnak.
Ami azonban szinte biztos, hogyha a papírforma érvényesül és a rangadókon pontokat tudnak gyűjteni a lányok (akár az egyiken is), akkor már szinte biztos, hogy első helyen zárják a nyugati csoportot!