Ezüstérem a Sóstó Kupán

Az elmúlt hétvégén U10-es csapatunkkal – már nem először ebben a szezonban – részt vettünk a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Sóstó Kupán Székesfehérváron.

Nagyon jó szervezésű torna sorozatot tudhatunk magunk mögött, ahol remek csapatokkal mérkőztek meg lányaink és jó szokásukhoz híven ismét ezüstéremmel tértek haza!👏

Kuprák János véleménye a tornáról: “Edzői szemmel nézve vasárnapi torna szenzációsan alakult számunkra. Lejátszottunk öt mérkőzést és minden mérkőzésünk más és más volt. Volt olyan találkozó, ahol nagyon látványos, jó játékkal több góllal nyertünk és volt olyan is, ahol picit lazább játékkal is sikerült több gólt rúgni. Volt részünk olyan meccsben is amikor szívünket lelkünket kitéve futottunk az eredmény után és a végén elveszett labdát nem ismerve egalizálni tudtunk, valamint volt olyan meccsünk is, ahol mérkőzésen belül voltak nagy fordulatok. Például az egyik találkozón bár nagyon jól és kezdeményezően kezdtünk, de egy pici rövidzárlatnak köszönhetően ellen felünk örülhetett a végső győzelemnek.
Gyerekeink rengeteg tapasztalattal gazdagodtak és ezért nagyon nagy nyertesei vagyunk a tornának!”