Rangadót nyert csapatunk!

U17-es futsal csapatunk szombaton Budaörsön lépett pályára bajnoki mérkőzésen. A találkozónak volt tétje, hiszen győzelem esetén, – a hátralévő mérkőzések tükrében – már nem igazán lehet elvenni csapatunktól a csoportelsőséget, amely az országos döntőbe jutást eredményezi.

Budaörs – Astra HFC-Üllő 0-1 (0-1)
g:Hollósi Tünde
Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Szuja Anna, Puskás Nelli, Balla Fanni, Marek Réka, Fésűs Janka, Dóka Gréta, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Nagy Dóra, Tuba Lujza, Hollósi Tünde, Oravecz Emma, Barkó Zeline

Lányaink felkészültek ellenfelükből és minden lehetséges erőt is mozgósítottak, hiszen ezúttal az ősszel még pályára nem lépő Szuja Anna és Hollósi Tünde is a keret tagja volt a találkozón.

A mérkőzés döntős hangulatot idézett, nagyon akart mindkét együttes, így egy kiélezett, hajtós, nagy iramú mérkőzés jellemezte az összecsapást, de ezzel együtt csapatunk irányította a játékot és alakított ki több helyzetet ellenfele kapuja előtt. A budaörsi hálóőr, Pető Barbara azonban remek napot fogott ki, mondhatni meccsben tartotta a zöld-feketéket szinte az utolsó percig. A 15. minutumban azonban már ő is tehetetlen volt, Hollósi Tündének sikerült kifognia rajta, megszerezte a vezetést csapatunk javára! A mérkőzés képe alapján – sok helyzet volt, sőt büntetőt is rúghatott csapatunk, de ezt is védte ellenfelünk kapusa – nem gondolta volna senki, hogy ez a gól fogja a győzelmet érni, de végül nem született több találat, így 1-0-ra nyertek lányaink, teljesen megérdemelten!

Csapatunkra már csak három mérkőzés vár a csoportban. Jövő héten a Dunaújváros együttesét fogadjuk Üllőn, amelyen papírforma alapján (9-0-ra győztünk ősszel) lányaink az esélyesek. Majd az Almásfüzitő elleni rangadó következik, valamint áprilisban a Csepel elleni záróforduló, amelyen szintén csapatunk számít a mérkőzés esélyesének.

A lányok már négy ponttal vezetnek a rivális Almásfüzitő csapata előtt a tabellán, ami azt jelenti, hogy a kilenc megszerezhető pontból, hat bőven elég a nyugati-csoport első helyének megszerzéséhez és ez a fentebb említett esélyek alapján meg is lehet csapatunknak!