15 gól a tavaszi rajton!

Astra HFC-Üllő – BVSC 15-0 (4-0)
⚽Balla Fanni (4), Rojtos Bernadett (4), Marek Réka (3), Fésűs Janka, Plank Hanna, Piricz Eszter, Tuba Lujza

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Dóka Gréta, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Puskás Nelli, Nagy Dóra, Marek Réka, Piricz Eszter, Barkó Zeline, Tuba Lujza
Vezetőedző: Király Bianka

U16-os csapatunknak szombaton elkezdődött a tavaszi szezon, a lányok a BVSC együttesét fogadták a Goldball Sporttelepen. Ellenfelünk ellen ősszel 14-0-ra legyőzték lányaink, így a papírforma erősen csapatunknak kedvezett.
Picit nehezen pörögtek bele a lányok a mérkőzésbe, mentálisan még nehézséget okoz számukra az, hogy ugyanúgy tudjanak készülni fejben, mint például egy rangadóra és bár Plank Hanna már a 3. percben megszerezte a vezetést csapatunk javára, a lassabb tempó rányomta a bélyegét az egész első félidőre. Persze a mérkőzés kimenetele cseppet sem volt kérdéses, így is fölényben játszott csapatunk, sok helyzetet kidolgozva, csak talán kevésbé élesen. Így is 4-0-ra vezettek lányaink a szünetben, majd a második játékrészben jobban megmutatták, miért is ők vezetik a keleti-csoport tabelláját!
Ebben a negyven percben már pörögtek a lányok, sokkal lendületesebben futballoztak, rengeteg lehetőséget, helyzetet dolgoztak ki és ez eredményességben is megmutatkozott, hiszen még tizenegyszer sikerült bevenni ellenfelünk kapuját!
Balla Fanni és Rojtos Betti is négy gólig jutott a meccsen és azt talán érdemes megemlíteni hogy Betti már hetek óta jó formában futballozik, mind nagypályán, mind pedig futsalban eredményes heteket tudhat magáénak! Marek Réka sem akart lemaradni a többiektől ő mesterhármast ért el, valamint Fésűs Janka, Piricz Eszter és Tuba Lujza is eredményes volt a fent említett Plank Hanna mellett.
A lányok továbbra is tartják meggyőző fölényüket a tabellán is, hiszen nyolc ponttal vezetik a keleti csoportot a második helyezett Szolnoki MÁV és a Kecskemét előtt!

Március 10-én kerül sor a 13. fordulóra, ahol a Csepel FC ellen lépnek pályára a lányok a Csepel Stadionban.