Győzelem Gyulán!

Gyulai Amazonok – Astra HFC-Üllő 3-6
g:Kreisz Norina (3), Torma Lara, Szolnoki Gréta, Urbán Anita

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Erdődi Dóra – Torma Lara, Négyesi Boglárka, Sipos Enikő, Kreisz Norina, Bukor Janka, Urbán Anita, Szolnoki Gréta, Kincses Nadin, Kovács Boglárka, Kuprák Lívia, Nagy Emília.
Vezetőedző: Kuprák János

Vasárnap U14-es lányaink Gyulára utaztak az első tavaszi bajnoki mérkőzésre. A hosszú utazás nem volt észrevehető játékosainkon, mert a kezdősípszótól kezdve totálisan magukhoz ragadták a kezdeményezést és nagyon magas tempót, valamint magas színvonalat diktálva -ugyan pár helyzetet elpuskázva – , kétgólos előnyre tettek szert az első 17 percben. Ellenfelünk azonban nem adta fel, és – még ha ugyan kis szerencsével is -, először szépített, majd egyenlíteni is tudott.
A második és harmadik játékrészben is lányaink domináltak, de nem tudtak olyan koncentráltan futballozni, mint az elején, ezért a jó játék ellenére eredményben szoros lett a meccs.
A negyedik játékrészben újra fáradságot nem ismerve korosztály feletti dinamikával és játékkal rukkolt elő a csapat, így nem adtak a lányok több lehetőséget ellenfelünknek! Több helyzetet is sikerült kialakítani, amelyekből hármat sikerült értékesíteni, ezzel pedig 6-3-ra sikerült győzni!

Kuprák János véleménye a mérkőzésről: “Gratulálok a lányaimnak! Nagyon büszke vagyok rájuk és a pályán mutatott játékra is! Ellenfelünknek is jár a hatalmas gratuláció, mert utolsó leheletig küzdöttek és próbálták szorosan tartani az eredményt.”

Csapatunkra a következő fordulóban csúcsrangadó vár, hiszen a Vasas Akadémia együttese érkezik majd Gyömrőre!

Szép volt lányok!