Hatgólos győzelem Csepelen!

Csepel FC – Astra HFC-Üllő 0-6 (0-3)
g:Puskás Nelli(2), Rácz Karina, Dóka Gréta, Marek Réka, Rojtos Bernadett

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Balla Fanni, Marek Réka, Puskás Nelli, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Nagy Dóra, Piricz Eszter, Barkó Zeline, Dóka Gréta, Rácz Karina, Tuba Lujza.
Vezetőedző: Király Bianka

U16-os csapatunk vasárnap, a regionális bajnokság 13. fordulójában Csepelen vendégeskedett. Aktuális ellenfelünk ellen ősszel tizenkilenc góllal voltak jobbak lányaink, így győzelmi esélyekkel léphettek pályára a Csepel Stadionban.
A mérkőzés egy nem igazán jó minőségű pályán került megrendezésre, amelyhez hozzá kellett szokniuk a lányoknak, hiszen a találkozó elején az ide-oda pattogó labdák kicsit lassították a játékunkat. Ezért viszonylag későn született meg az első találat, de egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy előbb-utóbb sikerül bevenni ellenfelünk kapuját, hiszen a csepeli lányok szinte át sem lépték a félpályát.
Csapatunknak harminc perc kellett ahhoz, hogy megszokják a körülményeket, ezután mindössze tíz perc leforgása alatt három gólt is szereztek – a 31. percben Dóka Gréta, a 37. percben Puskás Nelli, majd egy perccel később Marek Réka volt eredményes.
A második játékrészben sem változott a játék képe, ellenfelünk próbálta lassítani lányaink játékát, de csapatunk az első félidőhöz képes igyekezett növelni a tempón, így a második negyven percben is sikerült háromszor bevenni a csepeli kaput: Puskás Nelli ismét betalált, így duplázott a mérkőzésen, valamint Rojtos Bernadett és Rácz Karina is góllal járult hozzá csapatunk sikeréhez.
6-0 lett a vége, lányaink továbbra is 100%-os teljesítménnyel, nagy előnnyel vezetik a dél-keleti csoport tabelláját!💯

A következő fordulóra március 24-én kerül sor, az Airnergy együttesét fogadja majd csapatunk a Goldball Sporttelepen.