MOST NEM SZÁRNYALTUNK!

Azt gondolom, hogy kicsit összekuszálódtak a szálak a hazai futsal élvonalban. Annyi minden történt mostanában ( átigazolások, érdekes eredmények ), hogy  arra gondoltunk, Tolnán is bármi megtörténhet. Nem csak mi éreztünk így, hisz majdnem teltház előtt kezdődött a találkozó.  A levegőt belengte az előző napi Galaxis – DVTK meglepetés eredmény és azt suttogták az emberek, hogy miért ne lehetne, hogy egy élcsapat ( pláne ha rengeteg hiányzóval érkezik ) megbotlik, és vereséget szenved.

 

 

A fent vázoltaknak megfelelően, és óriási lendülettel kezdődött a derbi. A hazaiakon érezni lehetett a – most vagy soha – hangulatot, míg a vendégcsapat játékosain, az elmúlt hetek minden fáradtsága meglátszott. ( le a kalappal a lányok előtt, akik előző nap még Szlovákiában meccseltek, aludtak egyet és leutaztak a következő megmérettetésre ).  A változatosság kedvéért, most Szabó Bogi sem tarthatott a csapattal, így csapatkapitánya nélkül játszott a félegyházi gárda.  Mindkét oldalon voltak helyzetek, de azokat vagy elpuskázták, vagy a kapusok védtek nagyokat ( és ez így is maradt a mérkőzés végéig )  de a 7. percben Godvár Kati lövésénél már tehetetlen volt a hálóőr.  A gól semmit nem változtatott a játék képén, nagy iram és hatalmas birkózás, helyzetek, de a gólvonalon, teljes terjedelmével nem haladt át a labda egyik oldalon sem. Már éppen elkönyveltük a 0-1-es félidőt, amikor Dombai-Nagy Anett is beköszönt a parádézó Molnár Eszternek, és így 0-2 –vel vonultak pihenőre a csapatok.

 

 

A második félidő elején a Tolna-MÖZS  mindent egy lapra téve rohamozott, aminek azonnal meg is lett az eredménye, hisz Folk Zsuzsanna révén csökkentették hátrányukat, gondolom, azt hallották az öltözőben, hogy nem játszik olyan jól az Astra, hogy ne lehetne „megfogni”! Ez így is volt, de az egyenlítő találat nem született meg a hátralévő 18 perc alatt. A mezőnyben nagy harc volt, de a játékosok sportszerű keretek között küzdöttek egymással és a viszonylag sokat tévedő játékvezetők ellen, tegyük hozzá, hogy nem komoly, de mindenképpen bosszantó hibák voltak. A mérkőzés ezen része  felejthető színvonalra sikeredett, de ezen az estén a Tolna nem tudott, az Astra Bulls, talán nem is akart magából többet kiadni, hisz a 3pont így is járt a kiskunfélegyházi gárdának. Azt gondoljuk, hogy ugyan most nem szárnyalt a Bulls, de a győzelmet soha nem kell megmagyarázni!

 

jakabzsolt

 

A mérkőzés jegyzőkönyve.Kattints!

 

Vélemény, hozzászólás?