Magabiztos győzelem a tavalyi bajnok ellen

A rekkenő melegben lejátszott mérkőzést az alábbi összeállításban kezdte meg csapatunk:

Rapcsák – Barna, Kisvári, Ferbert, Szívósné – Pintér, Bilicsné, Tóth, Üveges – Szabó B. Cserék: Dombiné, Bors, Földvári, Kancsár, Molnár M.

Kerepes: Prekovics- Gregus, Kusics, Pásztor – Nyárádi, Kovács, Tóth, Skultéti – Karikás, Popovics.

Gollövők: Pintér V. (3), Tóth Á. (3), Szívósné Bozsó R., illetve Bilicsné Kerekes A. (öngól), Tóth E., Nyárádi B.

A gólgyártást a 10. percen Pintér Violetta kezdte meg, aki egy kontratámadás végén – kilépve a védők közül – rávezette a labdát a kapusra és higgadtan a bal alsó sarokba lőtt (1-0).  Ez kissé megnyugtatta csapatunkat, de nem sokáig tartott örömünk, mert egy vendég szöglet után Bilicsné Kerekes Anikó a saját kapujába fejelte a labdát, így máris egyenlítettek a vendégek (1-1). A 20’-ben ismét hazai gólnak örülhettünk, egy vendég kapu előtti kavarodás végén Tóth Ágnes lőtt kapura, a labda az egyik hazai védő lába alatt gurult át a gólvonalon. (2-1) Harmadik gólunkat Szívósné Bozsó Renáta szerezte a 23’-ben Szabó Boglárka átadása után (3-1), majd ismét Pintér Violetta vette be a kerepesi csapat kapuját (4-1).

A 40’percben a kerepesi csapat középpályása Tóth Eszter gurított higgadtan a kapunkba, ezzel szépítve és egyben beállítva a félidei eredményt (4-2).

A második félidőben már összeszedettebben futballozott csapatunk, sorra kialakítva a helyzetek sokaságát, de a befejezésekbe mindig hiba csúszott. Dombó János edző folyamatosan cserélt, mindenkinek játéklehetőséget biztosítva. A 60. és 75. percen Tóth Ágnes lőtt két gólt (6-2), majd rá 3 percre Pintér Violetta szerezte meg a csapat 7. és egyben önmaga 3. találatát (7-2). A mérkőzés utolsó percében szépíteni tudott a kerepesi csapat, így a mérkőzés 7-3-as végeredménnyel zárult.

Összességében egy sportszerű mérkőzésen, jó játékvezetés mellett igazságos eredmény született a jobb erőkből álló hazai csapat számára.

Következő ellenfelünk a Pesthidegkút csapata lesz.

Ferenczi Lajos(Kerepes SBE):

Sajnos elég tartalékosan álltunk ki, de úgy érzem, ha az egész csapat itt van, akkor is csak megszorítani tudtuk volna az ASTRA-t. Mindenki figyeljen oda, mert az ASTRA bajnokesélyes, ezt üzenem a többi csapatnak.

Tóth Ágnes: Nagyon vártuk már a bajnoki nyitányt, örülök, hogy korábbi jóslatommal ellentétben nem csak egy gól döntött a győzelem sorsáról. Többen jó teljesítményt nyújtottak, lelkesen – időnként ugyan pontatlanul -, de összességében jól futballoztunk.

Vélemény, hozzászólás?