Astra – Hidegkút 2011-09-03

A mérkőzés egy rossz hírrel indult, ugyanis a vendéglátók csapatának két játékosa – a mérkőzésre tartva – közúti autóbalesetet szenvedett, ezért mindössze nyolc játékos állt Kis Balázs edző rendelkezésére.

 /A fair play szellemében az ASTRA is kevesebb játékossal állt fel a kezdéshez, illetve játszotta végig a mérkőzést./

Hidegkúti SC: Herczegh, Horváth Zs., Papp, Kádár, Kis, Szűcs, Reczlavi, Pauletti.

ASTRA HFC: Szávay – Barna, Nagy M., Borhi – Dombiné, Bilicsné, Tóth, Külüs – Németh D., Szívósné. Cserék: Földvári G., Zsinor A., Merész M.

Gólszerzők: Kis V., Szűcs Zs., ill. Külüs Zs. (7), Németh D. (6)., Barna J. (4), Tóth Á. (3), Bozsó R. (2), Nagy M., Bilicsné, Zsinor.

A kezdő sípszó elhangzása után már a 2. percben vezetéshez jutott a vendégcsapat, majd folyamatosan vezetve a támadásokat egymás után szerezte a gólokat, így a félidőt 14-0-s eredménnyel zárta. A vendéglátók kevés ellenállást fejtettek ki, nem értek vissza védekezni, kiszolgáltatott helyzetbe hozva ezzel kapusukat.

A 2. félidőben tovább támadott az ASTRA, újabb gólokat szerezve. A hazaiak első gólja a 69. percben esett, egy kapuralövést Szávay Dóri ugyan majdnem megfogott, azonban a labda a kezei között a hálóba esett, majd egy büntetőt értékesítve a 78. percben Szűcs Zsuzsa higgadtan gurított a kapus lába mellett a hálóba. A mérkőzés hátralévő részében az ASTRA ismét folyamatosan támadott és gólokat lőtt, kialakítva ezzel a 2-25-ös végeredményt.

Kis Balázs (Hidegkúti SC, edző): Gratulálok a nagyon ügyesen játszó ASTRA csapatának. Sajnos mi autóbaleset miatt kettővel kevesebben voltunk, de gratulálok a csapatomnak a 2 gólhoz, és hogy hősiesen küzdöttek.

Tóth Ágnes: Örülök, hogy ezen a nagyon rossz minőségű pályán sikerült ennyi gólt lőnünk, a két balesetet szenvedett játékosnak pedig mielőbbi jobbulást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?