Astra – Ferencváros

– Úgy tűnik idén, sokkal nagyobb az elvárás mind az edző, mind a szurkolók és talán a csapat részéről is az Astra-tól, mint anno a Taksonytól. Te hogyan látod ezt, és szerinted mi lehet ennek az oka?

+ Talán ennek az oka az lehet, hogy most érett meg a csapat arra, hogy nagyobb sikereket érhessen el. Mind összetartásban, mind akaratban nagyon együtt van a társaság, és nem utolsó sorban: mert egy kitűnő játékos is csatlakozott a csapatunkhoz Anett személyében, akinek köszönhetően még ütősebb gárdává alakulhatunk.

– A legutóbbi hétvégén ugyan nyertetek, de a csapat önmagának csak árnyéka volt. Mit gondolsz a hét folyamán sikerült, túllépnetek ezen és kijavítani a hibákat?

+ A Femina elleni mérkőzésen sajnos senkinek nem ment a játék, szinte mindenkinek „rossz” napja volt, amit akár okozhatott a nagy hőség is, bár nem lehet csak erre fogni. Úgy gondolom a héten tisztáztuk a kisebb-nagyobb hibákat és a hétvégén teljes erőbedobással fogunk játszani, küzdeni, harcolni a sikerért és legfőképp egymásért.

– A Fradi számára ellenetek játszani mindig igazi kihívást jelent, úgy tűnik ilyenkor nagyobb bennük a bizonyítási vágy, ebben talán a tavalyi bronzéremért folyó „harc” is közrejátszat… Milyen mérkőzésre számítasz vasárnap?

+ Küzdős, hajtós mérkőzésre számítok, amin véleményem szerint nem egy gól fog dönteni…

– Van esetleg valami különösebb taktikátok a hétvégére?

+ Különösebb taktika nincsen, de megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, letámadással megzavarni az ellenfelünk védelmét, és lehetőleg kapott gól nélkül megúszni a találkozót

– És ha már Halászi Kinga, akkor pontrúgás. Hétvégén ha kaptok „szabadot” ígérsz nekünk egy igazi látványos gólt?!

+  Hmm…nálam jobban szerintem ezt senki nem akarja…remélem, ezen a hétvégén végre megtörik a jég és sikerül betalálnom.

– Köszönjük és sok sikert!

+ Köszönöm/jük!

Vélemény, hozzászólás?