MTK-Astra 2011-09-12

ASTRA – BÍRÓ – KERT FC:

Bors – Mercz, Vidács, Kisvári, Pintér M. – Pintér V., Szabó – Molnár, Németh, Kancsár – Magyar (Merész 67′)

Vezetőedző: Molnár Judit

Sárgalap: Juhász illetve Vidács

Piros lap: –

Gólszerzők: Németh

A múlt heti FTC elleni mérkőzés alkalmával vereséget szenvedett a csapat, mindezt úgy, hogy sikerült tisztesen helyt állnia. Az MTK elleni mérkőzésen is ez volt a cél, amit a csapat nem csak teljesített, hanem mindent bele adva, túlszárnyalva ellenfelét győzelmet aratott.

Az első félidőben sikerült a lányoknak megvalósítani a megbeszélt taktikai utasításokat, melyeket edzőjük Molnár Judit kért, s szinte végig uralták az első játékrészt, majd a félidő végén Szabó Boglárka közreműködésével Németh Dorottya megszerezte a vendégcsapat vezető, s  mint később kiderült egyben győztes gólját.

A fordulást követően taktikát váltott az Astra, próbálta megőrizni egygólos   vezetését, ezért kontrára rendezkedett be. Az MTK csapata átvette a mérkőzés irányítását, de mindössze két komoly helyzetet sikerült kialakítania, melyet kapusunk magabiztosan hárított.

Az Astra csapata a második félidőben dicséretet érdemelve fegyelmezetten hajtotta végre védekező feladatát, sőt kontrával három helyzetet is sikerült kialakítania, de ezeket sajnos nem tudta gólra váltani, így az eredmény:

MTK Hungária FC – Astra  – Bíró – Kert Fc:  0 – 1

Gratulálunk a csapatoknak!

Molnár Judit:

A győzni akarás csapatunk tagjainál nagyobb volt, mint az ellenfélnél, s mivel a lányok véghez vitték a megbeszélt taktikát, megérdemelt győzelmet arattunk.

Vélemény, hozzászólás?