Astra – Híd-Unió 2011-09-13

Már a mérkőzés elejétől kezdve támadólag lépett fel a vendéglátó csapat, beszorítva ezzel kapuja elé az ellenfelet és sorra szerezte góljait. A vendégek hősiesen védekeztek, néhány ellentámadást indítottak, de igazán

nem jutottak el a kapunkig.  Ezzel a győzelemmel továbbra is pontveszteség nélkül a tabella élén állunk és örvendetes, hogy az első nyolc góllövő között hat ASTRA játékos található. /A játékvezető a jegyzőkönyvben sajnos elírta a góllövőket, ugyanis Zsinor Anita megszerezte 2. bajnoki gólját, de ezt Megyes Ágnesnek írta be./

Következő mérkőzésünk hét közben lesz, – 09.15-én 19,30. órakor – a Metis csapatához látogatunk a Könyves Kálmán körúti Goldball pályára.

ASTRA HFC – Híd-Unió SE.: 13-0 (6-0)

ASTRA HFC: Szávay – Barna, Nagy M., Borhi – Dombiné, Bilicsné, Tóth, Földvári G., – Bozsó R., Megyes. Csere: Zsinor A.

Híd-Unió SE.: Szappanos – Szókovácsova, Erdőközi, Molnár I., Malik, Robotka, Tokaji, Molnár D., Fehér, Orudzsev.

Vezette: Rácz Ferenc Zsolt

Gólszerzők: Megyes (7), Tóth Á. (3), Bozsó R., Nagy M., Borhi.

Rétlaky Gergely: Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után,az ellenfél minden tekintetben jobb volt nálunk. Erre a szintre akarunk mi is eljutni.

Tóth Ágnes: Azzal, hogy a kapuja elé szorítottuk az ellenfelünket magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Remélem a Metis ellen már okosabban fogunk játszani… Gratulálok az ellenfél kapusának, csapata legjobbja volt!

Vélemény, hozzászólás?