Újpest – Astra 2011-09-24

A hazai csapat 9 emberrel fogadta az ASTRA – BÍRÓ – KERT FC csapatát, mivel felnőtt csapata is ezen a napon mérkőzött meg szintén az ASTRA – BÍRÓ – KERT FC- vel, így a felnőtt csapatban szereplő játékosok nem szerepelhettek az utánpótlás mérkőzésen, hisz a szabályzat tiltja.

A létszámfölényben játszó vendégcsapat számára a három pont megszerzése mellett a gólarány növelése is cél volt, hisz a tabellán azonos pontszámmal szerepelt több csapattal (Viktória FC, MTK Hungária FC), s csak a gólaránynak köszönhetően kapott „rosszabb” helyezést.

A cél adott volt, s ennek megfelelően az első perctől kezdve támadólag és eredményesen lépett fel a csapat, s rengeteg helyzetet kialakítva futballozott. A helyzetkihasználáson még van javítani valója az ASTRA – BÍRÓ – KERT FC ifjú csapatának, de mint tudjuk elindult az edzéseken egy folyamat, melynek köszönhetően a csapat hétről hétre fejlődik, s a munka előbb – utóbb meghozza gyümölcsét.

A vendégcsapat végig kezében tartotta az irányítást s a félidőben már 0 : 8 arányú vendég vezetéssel fordultak a csapatok. Németh Dóri a mai napon ismét tarthatatlannak bizonyult, ezt mi sem jelzi jobban mint 6 találata.

A második játékrészben „takarékra” kapcsolt a vendégcsapat, s így a végeredmény

UTE – ASTRA – BÍRÓ – KERT FC 0:12

 

Molnár Judit:

Vélemény, hozzászólás?