Astra – Kormányőr 2011-09-25

Küzdelmes, lelkes játékot nyújtott a vendégcsapat, nehezen törtük fel védelmüket. Több kontratámadásig is eljutott az ellenfél, azonban a befejezésbe mindig hiba csúszott.

Az ASTRA dominált, ennek köszönhetően az első félidőben öt gólt szerzett. A 2. félidőben egy hazaadást követően szabadrúgáshoz jutott a Kormányőr csapata, melyet elsőre nem sikerült góra váltani, a hazai csapat nem tudott felszabadítani, így Gondos Borbála révén a 74. percben megszerezte becsületgólját a vendégcsapat.

Edzőjük folyamatosan hajtotta, lelkesítette lányait, akik nagyon szimpatikusan, végig küzdve a mérkőzést, nagyon lelkesen játszottak. A mérkőzést végül – jó játékvezetés mellett – a hazai csapat nyerte, megőrizve eddigi veretlenségét.

Következő mérkőzésünk 10.02-án 17,00 órakor lesz a XIII. kerületi Rozsnyai utcában, ekkor az ASI csapatához látogatunk.

ASTRA HFC – Kormányőr SE.: 9-1 (5-0)

ASTRA HFC: Szávay – Mercz, Borhi, Dombiné – Barna, Tóth, Külüs, Molnár M. – Nagy M., Szabó N. Csere: Zsinor A., Kancsár, Usztics.

Kormányőr SE.: Márton – Bende, Katzer, Héver, Janek, Csillag, Márkus, Falus, Gondos, Bojt. Csere: Soltész, Tóth, Brassányi.

Vezette: Bereczki Miklós

Gólszerzők: Szabó N., (3), Tóth Á. (2), Zsinor (2), Kancsár, Külüs, illetve Gondos B.

Ősz András, Kormányőr SE:

Lányaink az ötödik mérkőzésükön az első helyezett otthonába látogatott. Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapat ellen játszunk, de nem voltunk megszeppenve, sőt remek támadásokat vezettük és jó pár helyzetet kidolgoztunk. Ellenfelünk, mind tudásban, mind fizikálisan jobb volt ezen a napon. A mérkőzés roppant sportszerű keretek között, remek játékvezetés mellett zajlott. Szeretnék gratulálni az ASTRA HFC csapatának, mert nagyon megérdemelten nyertek!

Tóth Ágnes:

Nagyon lelkes társaságot ismertem meg az ellenfél csapatában, az eredmény ellenére egy küzdelmes, jó iramú mérkőzést játszottunk. Lehet tőlük tanulni: csak ilyen hittel szabad mindig pályára lépni!

Vélemény, hozzászólás?