Viktória – Astra

Azonban, hogy elérjék céljaikat, néhány „bravúrra” is szükség lehet. Ilyen lehetőséget adhat a hétvégi Viktória FC elleni mérkőzés, Szombathelyen. Épp ezért, a vendégcsapat egyik „legharcosabb” játékosával, Megyes Ágnessel latolgatjuk az esélyeket.

+ Érzésed szerint a heti felkészülés csapatilag és egyénileg hogyan sikerült? Elegendő töltést,    és kellő felkészülést adott?

– Mivel valóban magasra tettük a mércét, csapatilag is próbálunk ennek megfelelni. A héten minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mindent megtegyünk célunk elérése érdekében. Soha nem mondhatjuk azt, hogy elegendő, így a felkészülésünkre sem. Mind fejben, mind erőnlétben ott leszünk mindannyian.

+ Nagy út vár rátok a hétvége folyamán, és mint tudjuk, ez általában megviseli a játékosokat (nem csak fizikailag, de mentálisan is leamortizálhat). Mit gondolsz, sikerül ezen felülkerekednetek és nem megismételni a Nagypáliban mutatott első félidei játékotokat?

– Valóban minden utazás egy kicsit elvesz a játékosból, de ezen túl kell lenni és már a bemelegítésnél is rá kell hangolódnunk az előttünk lévő feladatra. Bizony ez Szombathely esetében nem is kis próbatétel. Bízom a csapatomban, hogy nem ismétlődik meg a Nagypáliban mutatott első félidő.

+ Eddig nagyon jól menetel a csapat. Túl vagyunk 6 fordulón és ti még mindig 100%-osak vagytok. Azonban a mostani hétvégén nagy kihívás vár rátok. Szerinted képesek lesztek pontot szerezni a Viktória otthonában? Milyen mérkőzésre számítasz?

– Azt gondolom, hogy mindenkinek van egy ilyen csapat az életében, aki nagy feladat számára. Nekünk ez a Szombathely. Természetes hogy pontot szeretnénk  szerezni, hiszen ez a célunk. Harcos, hajtós, kemény, küzdelmes mérkőzésre számítok.

+ Véleményed szerint mi a Viktória legerősebb pontja, vagyis mire kell leginkább odafigyelnetek?

– A legerősebb pontja a Viktóriának a támadó sora és a középső középpályásai. Az esetleges kontratámadásokból gyorsan visszazárva ezeknek az embereknek a semlegesítése.

+ Te személy szerint hogyan készülsz a mérkőzésre?

– Mind mentálisan, mind fizikálisan is próbálom magamból a maximumot kihozni. Remélem ez a pályán is majd látszani fog.

+ Köszönjük, és sok sikert kívánunk a hétvégére!

– Köszönöm mind a magam, mind a csapat nevében!

Vélemény, hozzászólás?