Angyalföld – Astra 2011-10-04

Tudtuk, hogy az eddigi bajnokság legnehezebb mérkőzése előtt állunk, ami be is igazolódott.

A mérkőzés elejétől fogva mindkét csapat felváltva veszélyeztette az ellenfél kapuját, az első találatot az ASI érte el, a 21. percben Kiss Tímea megszerezte csapata vezető gólját (1-0). Az ASTRA igyekezett egyenlíteni, 4 perccel később Bozsó Renátát buktatták a büntetőterületen belül, melyet a játékvezető szabálytalannak minősített. A büntetőt Szabó Nóra értékesítette, mellyel kiegyenlített az ASTRA (1-1). Az ASI továbbra is agresszívan támadott, több alkalommal vezették egy az egyben a kapusra a labdát, míg végül a 32. percben sokadszorra helyzetbe kerülő Rácz Tünde értékesítette az előtte adódó lehetőséget, így hazai 2-1-es vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A 2. félidőben tovább folytatódott a nagyon kiegyenlített, harcos mérkőzés, mindkét oldalon helyzetek sokasága adódott. Talán az ASI egy kicsit fáradt, az ASTRA pedig ismét próbált egyenlíteni. Az 52. percben a nagyon jó napot kifogó fiatal Kancsár Evelin megszerezte csapata egyenlítő gólját (2-2), így kissé megnyugodott a vendég társaság, azonban további előnyt egyik csapatnak sem sikerült kiharcolni. Már nem volt sok hátra a mérkőzésből, a kiegyenlített játék alapján úgy tűnt, hogy mindkét csapat 1-1 pontot fog szerezni. Az ASTRA támadott és egy jobb oldali beadást követően a haza védő Vígh Katalin ahelyett, hogy a beadást kifejelte volna, fejmagasságig emelte lábát és a labdába beleérve saját kapujába csúsztatta azt (2-3). A hátralévő percekben az ASTRA leginkább az eredmény tartására törekedett és mivel több gól nem esett, ezzel a szerencsés öngóllal nyert, megtartva eddigi veretlenségét.

El kell ismerni, hogy az ASI nem érdemelt vereséget, ahogy Kiss Lászlóné mondta a 90 perc lefújását követően: ezt a meccset nem az ASTRA nyerte meg, hanem az ASI vesztette el!

Következő mérkőzésünk is rangadó lesz, vasárnap a Pénzügyőr otthonába látogatunk, a mérkőzés 11.00. órakor fog kezdődni a Pasaréti úton.

Angyalföldi SI DSE. – ASTRA HFC.    2-3 (2-1)

Vezette: Lipták Márk

ASI:

Szilágyi, Klotz, Vígh, Polgári, Várhelyi, Gulyás, Balovics, Kiss, Rácz, Pusztai. Csere: Sipos, Kutnyánszki, Palkovics.

ASTRA HFC:

Rapcsák – Kisvári, Ferbert, Bozsó – Barna, Tóth, Bilicsné, Pintér – Nagy, Szabó N. Cserék: Mercz, Zsinor, Dombiné, Kancsár.

Gólszerzők: Kiss, Rácz, ill. Szabó Nóra, Kancsár, Vígh (öngól).

Tóth Ágnes: Rangadóhoz méltó, hajtós mérkőzésen, a nagyon jó játékot nyújtó ASI ellen sikerült megszereznünk a 3 pontot. A szerencse ma velünk volt…

Vélemény, hozzászólás?