Astra – Nyírség 2011-10-08

A vendégek 2 győzelemmel és egy döntetlennel a hatodik helyen álltak az ötödik fordulóig,míg a hazai csapat 4 győzelemmel és egy vereséggel a második helyen, ezért célja egyértelműen a győzelem volt.

Astra-Bíró-Kert FC:

Rapcsák – Pintér M. Kisvári, Földvári, Mercz- Pintér V., Molnár – Bors, Szabó, Kancsár – Németh

Vezetőedző: Molnár Judit

Sárgalap:Pintér

Piros lap: Molnár

Gólszerzők: Németh, Pintér, Kancsár, Szabó

A mérkőzés az első percekben vendég nyomással indult, próbálták beszorítani térfelére a hazai csapatot, ez viszont csak a harmadik percig sikerült, amikor is Szabó Boglárka nagyszerű indítással ugratta ki Németh Dórit, aki a védők mögül kilépve kegyetlenül a bal felsőbe lőtt 16 méterről.  1:0.

A második gól egyéni akciót koronázott meg. Pintér Vió labdához jutott majd 30 méterről indulva három csel után 22 méterről lövésre szánta el magát bal lábbal, mely a kapuba csapódott, így az eredmény 2:0.

A félidő nem változtatott a játék képén, a hazai csapat rengeteg helyzetet kidolgozva, mezőnyfölényben  futballozott.

A harmadik gól Kancsár Evelin nevéhez fűződik: Németh Dóri lövése kipattant egy védőről éppen Evelin elé, aki élt a lehetőséggel és megszerezte csapata harmadik gólját.

A negyedik gólt a mezőnyben sokat dolgozó Szabó Boglárka szerezte, aki 30 méterről lövésre szánta el magát, melybe a kapus még beleért, de a lövés erejével nem tudott mit kezdeni.

Az ASTRA – BÍRÓ – KERT FC rengeteg helyzetet kidolgozva játszott, az ellenfél kapusa parádés védéseinek köszönhető, hogy a végeredmény 4:0 lett.

Vélemény, hozzászólás?